På kort tid har Billetto blivit den självklara biljettplattformen för arrangörer: med allt från pop-up restauranger till spelningar och stand-up.


Marknadsföringsvärde

Billetto ger ditt evenemang den uppmärksamhet det förtjänar. Att skapa event är enkelt, du är igång på ett par minuter och kan börja sälja biljetter direkt. Förutom att ditt event dyker upp i sökmotorer får du också extra utrymme i appen och på Billettos hemsida.


Slimmad och användarvänlig design

Vår design uppdateras hela tiden, så att den är slimmad och lättnavigerad, och fin att se på såklart. Allt du behöver göra är att ladda upp ett par bilder eller videos, sedan har du en eventsida som är lika snygg i telefonen som i datorn.


Optimiserad för Google

För tekonologiskt normalbegåvade: vi jobbar stenhårt för att ditt event ska kunna upptäckas via sökmotorer. För tekonologiskt överutvecklade: vår sitemap blir konstant uppdaterad för att reflektera alla nya event, ditt inkluderat, och Google plockar snabbt upp nytt innehåll för att sedan placera det högt bland sökresultaten. Vi optimiserar löpande våra sidor och vår server-strukturen för SEO, så att ditt event får en ännu bättre position.


Optimiserad för sociala nätverk

Varje eventsida är anpassad för att matcha sökstandarden hos Facebook, så att ditt event ser snyggt ut när det delas online. Din eventsida har också delningsknappar, och varje biljettköpare uppmuntras att dela ditt event direkt efter köp.
Alla är proffs

Du får ett pro-konto direkt. Inga uppgraderingar behövs, och du behöver inte leta efter kryphål för att komma över alla funktioner. Även om du bara kör mindre event får du samma verktyg som våra största arrangörer.


Storleken har inte betydelse

Stora som små - Billetto backar alla slags event. Det finns inga abonnemang att välja mellan, och inga svåra beslut att fatta. Det är lätt att skapa ett event och lägga till extrafunktioner, varesig du arrangerar en middag eller håller i en festival.Inga månadsavgifter

Det vore väldigt orättvist om ni som bara håller i ett event per år skulle behöva betala avgifter en gång i månaden för att ha ett konto hos oss. Därför tar vi inte betalt över huvudtaget. Och om ditt event är gratis betalar du ingenting alls, någonsin. Istället lägger vi till en liten avgift på varje biljett som din gäst betalar.


Låga avgifter

Vi vill att du ska arrangera feta evenemang, och inte behöva jiddra med komplicerad prissättning och administration. Kolla in våra nuvarande priser, och kom ihåg att det är upp till dig som arrangör att bestämma om avgiften ska vara inkluderad eller inte.Billetto-appen

Vår iOS-app är fullpackad med funktioner som gör att du har alla våra verktyg tillgängliga alltid. Biljetter till alla Billettos evenemang kan köpas genom appen, och om du håller i ett event kan du se uppdaterade försäljningssiffror på direkten. Och till det bästa. Du kan scanna biljetter med appen också - direkt i entrén.


Enkelt och bra

Det tar bara 5 minuter att skapa ett event och komma igång med biljettförsäljningen. Verkar det för bra för att vara sant? Testa själv.

Kom igång nu

Skapa event