Billetto biljettkontor

Omfamna en multikanals approach för biljettförsäljning. Ordna ett biljettkontor för sömlösa in-person köp, som kompletering för din säljstrategi online.

Sälj
Lyft din eventförsäljning med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta even och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg eller tillåt våra maskiner att skicka ut det till tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler genom vår inbyggda annonslösning.
Administrera
Lösgör din tid med en snabb kreationsprocess, schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Det är enklare och tydligare för såväl kunder som eventarrangörer. Valmöjligheterna jag har är tillgängliga och professionella

Henriette Bonde
Forever Enjoy

POS

Utnyttja potentialen av ditt POS-system genom att integrera det med Billetto, vilket ger dig möjlighet att acceptera smidiga kontaktlösa betalmetoder, kort, Apple Pay, Google Pay inkluderat.

- Tillgängliga chip och kontaktlösa betalningar
- Batteridrivna enheter
- Stark bluetoothuppkoppling
- Flertalet mobila integrationer

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Kontantbetalningar

Njut av smidigheten hos Billetto Box Office över olika enheter, vilket gör att du kan ta emot inte bara digitala men också kontatbetalningar. Du kommer självklart få all information om ditt biljettkontor och på vår plattform, så att allt stämmer.

Varför använda biljettkontor?

Direktbetalning

Njut av smidigheten med snabba ekonomiska transaktioner med biljettkontorsfunktionen.

Hjälper en större publik

Tillgodose en bred grupp biljettköpare genom att integrera biljettkontorslösningen, och tillgodose dem som föredrar fysiska betallösningar.

Enkel adminstrering

Delegera biljettförsäljning och scanningsansvar smidigt genom att tilldela specifika roller till andra, och skapa utrymmer för dig att fokusera på eventdetaljer.

Snabb och enkel uppläggning

Skrota det traditionella kassasystemet. Bara öppna BIlletto-appen på din mobil, platta eller dator och du är redo att börja sälja.

Box Office-lösning för ditt event

Det finns ingen universallösning för eventadminstrering men vi har blivit riktigt bra på att förstå arrangörers behov och identifiera lösningar som kan bli avgörande för ett event.

Contact us

Konserter och festivaler

En vanlig praktik bland arrangörer är att använda biljettkontoret för att marknadsföra och sälja de från online osålda kvarvarande biljetterna.

Nöjes och tema-parker

Omfamna spänningen i spontaniteten och tillåt inträde för äventyrslystna adrenalinjagare när de anländer till din park.

Utflykter och resor

Peppa lokalinvånare och turister att utforska staden spontant med hjälp av biljettkontoret.

Bli Billetto-arrangör

Över 3.8M användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattfor. Varför vänta? Prata med vår biljettförsäljningsexpert idag!

Planera in en demostration idag
App Store Google Play