Ditt evenemang. På ditt sätt.

Anpassa evenemangsupplevelsen med ytterligare meddelanden, evenemangsbilder och en arrangörsprofil.

Berätta om ditt varumärke på din evenemangssida

Skapa en evenemangssida som visar upp ditt varumärke och ditt evenemang. Lägg till flera evenemansbilder, videor och en anpassad text. Vi har skapat en huvudsida för ditt evenemang för bästa möjliga konvertering. Allt du behöver göra är att lägga till din egen touch.

Anpassa dina evenemangsbiljetter

Från platskarta till sponsorloggor –– du kan skräddarsy biljettdesignen utifrån din strategi. Och mer? Du har extra utrymme för att marknadsföra kommande evenemang och erbjudanden.

Visa upp din arrangörsprofil

Din arrangörsprofil är ditt skyltfönster hos Billetto. Här kan dina biljettkunder hitta alla dina evenemang, medlemskap och företagsinformation. Lägg till länkarna till din sajt och sociala medier för att få ditt följarantal att växa ännu mer. Det är här din evenamangs-community finns.

Har du ytterligare något för dina biljettkunder?

Du kan lägga till bilder, meddelanden och bekräftelsemejl när du går vidare till kassan. Detta kommer att synas så fort köpet är slutfört.

Skräddarsy en biljett-widget som passar din sajt

Vår inbäddade biljett-widget går enkelt att lägga till på din sajt. Ändra bara färgen på knappen och de kassarelaterade elementen så att det går hand i hand med din stil.

Lär känna dina deltagare bättre

Lägg till ytterligare bokningsfrågor för ditt evenemang för att få ett skräddarsytt kassaflödet och ta reda på allt du behöver veta om dina besökare. Fråga vad de föredrar för mat, om godkännande för marknadsföring eller klädstorlek.

Börja skapa en skräddarsydd evenemangsupplevelse

Skapa evenemang
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play