Vårt uppdrag är att inspirera folk att gå ut mer


Vår kulturella mångfald är berikad när vi är omringade av olika människor och nya miljöer. På Billetto guidar vi våra medlemmar at gå ut mer genom att rekommendera nya erfarenheter inom subkulturen indie i hela Skandinavien, Storbritannien och Europa.

Våra kärnvärderingar

TIllit · Dela · Anslut

Mänsklig
Våga · Dela · Anslut
Skapa
Njut · Dela · Anslut
Utbilda

Vi investerar i kulturell mångfald och mäter vår påverkan

Vi möjliggör och aktivt investerar i tillväxten av självständiga live-events, erfarenheter och lokala sociala gemenskaper We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Humanism från hjärtat

Våran definition av mänsklighet är empati i mänskliga relationer. För oss känns empati av när vi kan lita, ansluta och dela utan att någonting förväntas i gengäld

Konst framkallar och inspirerar förändring

Våran definition av kreativitet är att vara i ett flow. Att undermedvetet uppleva erfarenheter med sinnet försjunket i nuet utan medvetna ingripanden. Den kreativa friheten att njuta av livet som det är precis nu. Kreativitet känns av när vi kan agera utifrån våra impulser utan att behöva reflektera, vara strategisk eller prioritera.

Utbildning är biljetten till framtiden

Vi gör vårt bästa för att lämna världen bättre än när vi började. I denna process utmanar vi oss själva och vårt samhälle att inspirera, lära ut och stödja information genom event och erfarenheter. Här i Norden så är vi lyckligt lottade med en möjlighet att vara innovativa, att kärleksfullt bygga produkt- och företagsarkitekturer, processer och strategier. Vi tror på vår egen förmåga att locka och guida kreativt begåvade människor mot visionen i vår fantasi.