Billetto lösning för återkommande event

Förenkla event bokningar med Billettos återkommande event. Posta flera tider enkelt, utan att skapa separata event för varje datum.

Sälj
Lyft din eventförsäljning med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta even och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg eller tillåt oss att skicka ut det till tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler genom vår inbyggda annonslösning.
Administrera
Lösgör din tid med en snabb kreationsprocess, schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.

Skapa en gång - sälj mer

Spara tid och kraft genom att skrota den tråkiga uppgiften att skapa individuella event för olika tider. Med vår lösning för återkommande event kan du smidigt generera flera tider men bara gå igenom eventskapandet en gång. Strömlinjeforma ditt arbetsflöde och fokusera på det som räknas - ditt event.

Anpassad för alla typer av event

Vare sig du har ett dagligt event eller månatlig träff, ta kontroll över ditt schema med Billetto. Sätt frekvens, längd, återkommande antal gånger, och mer för att skräddarsy ditt event exakt som du vill ha det.

Fördelarna med lösningen för återkommande event

Ärvda biljettyper

Distribuera automatiskt skapade biljetter över alla tidsluckor med Billetto. Ingen anledning att oroa sig för att administrera distributionen manuellt. Njut av en sömlös biljettupplevelse.

Oändligt med tider

Anpassa frekvensen av ditt återkommande event med Billetto. Lägg enkelt till fler tider om så behövs för att behålla kontrollen över eventschemat.

Pågående utbetalning

Varje tidslucka behandlas som ett separat event,vilket garanterar individuell utbetalning vid slutförande. Upplev en problemfri utbetalningsprocess med Billetto.

Enkel säljöversikt

Följ smidigt försäljningen över alla tidsluckor med vår bekväma, ensides säljöversikt. Håll dig uppdaterad och gör välunderrättade beslut med Billettos användarvänliga gränssnitt.

Lösning för återkommande event för dig

Gör våra återkommande arrangörer på Billetto sällskap genom att erbjuda dina biljettköpare en härlig kööpupplevelse online.

Contact us

Sevärdheter

Billetto tjänstgör som plattfor för otal arrangörer som hanterar attraktioner som har begränsad kapacitet för folk. Denna innovativa lösning gör det möjligt för arrangörer att tillhandahålla olika tider, och säkerställa att lokalen inte är överfull.

Biografer

Billetto erbjuder bekvämligheten med biobiljetter. Det ger dig möjligheten att publicera filmer och deras scheman, vilket ger biljettköpare möjlighet att välja filmen de föredrar till nästa filmkväll.

Färjeturer

Vårt team har omfattande erfarenhet av att erbjuda lösningar för administration av scheman för färtjeturer och samtidigt säkerställa en sömlös upplevelse för biljettköpare.

Bli Billetto-arrangör

Över 3.8M användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattfor. Varför vänta? Prata med vår biljettförsäljningsexpert idag!

Planera in en demostration idag
App Store Google Play