Inga startkostnader. Inga månadsavgifter.

Du betalar inget i förväg för att sälja biljetter. När någon köper en biljett, tar vi istället en liten andel för att täcka våra tjänster.

6.0% + 3.99 kr

Per biljett (max. SEK 79.99) | Exkl. moms

Kom igång
Snabba betalningar

Vi processar era biljettintäkter 3-5 arbetsdagar efter att eventet är över. Sedan skickar vi dem direkt till ert bankkonto. Ni behöver bara se till att vi har era bankuppgifter.

communication
Baka in eller lägg på bokningsavgiften

Du bestämmer vem som ska betala: Ni eller biljettköparna

Absolut inga överraskningar

Det finns inga dolda kostnader för utbetalningarna.

Säkra betalningar

Dina biljettköpares betalningsuppgifter är 100 % säkra. Alla våra betalningspartner uppfyller kraven i PCI Data Security Standard (PCI DSS).

Flera olika betalsätt

Dina kunder kan enkelt köpa biljetter med de flesta bankkorten: Visa, MasterCard, American Express, och JCB.

Gratis betyder gratis

Det kostar inget att promota och hantera event med gratis inträde. Det är också gratis för dina kunder.

Har en fråga?

Vanliga frågor

När kommer intäkterna från eventet in på mitt konto?

Biljettintäkterna överförs till ditt konto 3-5 arbetsdagar efter det att eventet avslutats. När Billetto har genomfört utbetalningen kan det ta ytterligare ett par dagar innan pengarna är tillgängliga på ditt konto. Det beror på vilken bank du har, och hur lång tid tar tar för dem att godkänna den inkommande betalningen.

Vilka är Billettos avgifter?

Billettos avgift är 6.0% + 3.99 kr Per biljett (max. SEK 79.99) | Exkl. moms Arrangören kan välja att låta biljettköparen betala avgiften eller att inkludera avgiften i biljettpriset.

Vilka betalningsalternativ finns på Billetto?

Det möjligt att betala med bank- och kreditkort samt Swish på Billetto. Köpet måste i de allra flesta fall också godkännas med din internetbank eller ditt Bank-ID.

Kan jag skapa rabattkoder?

Snarare än att skapa en rabattkod, kan du skapa flera olika biljettyper med olika pris. För att rabattkoden ska bli exklusiv och tillgänglig endast för de som du väljer att dela den med, gömmer du den med en "åtkomstkod" som din gäst måste knappa in vid köp.

Hur lägger jag till en länk till mitt Facebook-event?

Om ni redan skapat ett event på Billetto är det bara att kopiera länken för ditt event och klistra in det i fältet inne på din redigeringssida för evenemanget.

Vilka olika biljettyper kan jag välja mellan?

Just nu går det att välja mellan sju olika biljettyper: Biljett, Donation, Anmälan gästlista, Gratisbiljett, Värdekupong, Merchandise, Box Office upphämtning.

Sälj biljetter till ditt event.

Sälj mina biljetter