Komplett översikt och full kontroll

Billetto har allt du behöver för att sälja biljetter till dina event snabbt och enkelt. Här får du en tydlig överblick över dina evenemang.

Check, check, check

Checka in dina besökare smidigt och enkelt – och från flera ingångar samtidigt. Med Billettos app kommer besökarna in på nolltid.


Mer om skanning


Mer om appen

Det sköter sig självt

Vissa biljetter kan behöva återbetalas, skickas på nytt eller avbokas. Du kan göra allt här på Billetto på några minuter. Hantera biljetter utan krångel.

Alltid hjälp till hands

Vi finns alltid här för att hjälpa till när du har frågor. Vi finns också här för att ge stöd till de som har köpt biljetter till dina event.

Contact us

Guider

Hitta själv svar på din fråga

Blogg

Hitta inspiration, goda råd och nyheter

Kontakta oss

Hör av dig med dina frågor

Workcation

Det som är smidigt är att man kan skala upp incheckningen. Det är toppen, för när det peakar, så kan vi gå runt med våra egna mobiltelefoner och scanna in folk. Jag tror vi hade ett insläpp på 400 personer, som tog tio minuter, och det var för att vi kunde skala upp och vara tjugo personer som bockade av.

Nöjesguiden

Skanna och sälj biljetter vid entrén

  • Scanna & sälj biljetter vid entrén
  • Kolla din nuvarande försäljning
  • Ha allt inom räckhåll med en app
  • Ändra designen och stilen på dina biljetter

Billetto har många vänner

Billetto har många vänner som du kan koppla upp dig till på nolltid med hjälp av Zapier. Anslut relevanta konton och appar. På så sätt kan alla dina interaktioner och all data finnas samlade på ett och samma ställe. Vill du veta mer?

Lär känna din publik bättre

Vi håller koll på vem som köper biljetterna och varför, så att du kan lära känna dina besökare bättre. Få insyn med rapporter i realtid för att ta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

Få komplett överblick med Billetto

Kom igång
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play