Billetto fysiska event

Billetto har allt du behöver för ett framgångsrikt fysiskt event. Från biljettförsäljning till marknadsföring, deltagaradministration och analysrapporter, vår plattform har allt. Hitta lösningarna du behöver för att ta ditt event till nästa nivå.

Gör ditt event framgångsrikt med Billetto

Sälj biljetter
Boosta biljettförsäljningen till ditt fysiska event med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke. Det gör det enkelt för biljettköpare att hitta event och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg för att öka synligheten för ditt fysiska event. Du kan också låta oss ta hand om din marknadsföring genom vår inbyggda annonslösning. Vi når tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler.
Administrera
Spara tid med våra snabba processer. Med våra enkla steg för att skapa fysiska event, våra schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer, får du mer tid och energi över till annat. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Vi var tvungna att hitta det bästa sättet att administrera våra gästers deltagande i vårt stora event. Billetto hjälpte till och guidade oss från början till slut! Allt gick smidigt och det hade inte varit samma sak utan dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

Publicera ditt event på fem minuter

Vi har optimerat Billettos process för att skapa event, så att vi kan vara säkra på att det är snabbt och enkelt att lägga upp ett event på vår plattform. Det tar endast fem minuter att publicera ditt event på Billetto.

Ta ditt event till nästa nivå

För alla dina event på Billetto kan du lägga upp kampanjer, skapa QR-koder, öppna möjligheten till dörrförsäljning, och mycket mer. Vi har en väldesignad plattform som ger dig alla de verktyg du behöver för biljettförsäljning, administration och marknadsföring.

De populäraste funktionerna för fysiska event

Online och offline biljettskanning

Allt du behöver inom räckhåll. Billettos mobilapp gör det möjligt för dig att skanna biljetter vid entrén. Skanna med hjälp av din mobiltelefon eller platta – även när det är svårt att hitta en uppkoppling till internet.

Snabb och enkel översikt

Du får en komplett överblick över försäljning, deltagare och mer. Vår översikt gör att du kan se var din försäljning kommer ifrån, förutse framtida försäljning, och administrera återkommande event, allt på ett och samma ställe.

Flera typer av biljetter

Betalda biljetter, gratisbiljetter, donationer, kuponger, och ännu fler typer av biljetter är tillgängliga på Billetto, så att du kan ge alla en valmöjlighet. Vi har flexibla lösningar så att du kan skapa ditt drömevent.

Marknadsföring via kampanjer

Du kan erbjuda rabatter, använda spelifiering med dolda biljetter, eller skapa specialerbjudanden för dina speciella gäster. Billettos kampanjfunktioner har oändliga möjligheter, så att du kan öka ditt events synlighet på ditt sätt.

Lösningar för dina fysiska event

Testa våra lösningar för fysiska event. Du kan publicera ditt event på Billetto på bara några minuter.

Contact us

Konserter

Många olika konsertarrangörer har använt Billetto i åratal för att sälja sina eventbiljetter. Anslut dig till dem och sälj dina konsertbiljetter här på Billetto.

Maratonlopp

Många arrangörer av maraton över 14 marknader väljer Billetto för att samla likasinnade biljettköpare. Öka synligheten för ditt maraton genom att publicera eventet här.

Andra event

Billetto är hem för många eventarrangörer. Är du arrangör och undrar om ditt evenemang passar in här på Billetto? På vår plattform hittar du event i massvis med genrer och kategorier. Alla event hör hemma här.

Bli arrangör på Billetto

Över 3,8 miljoner användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattform. Varför vänta? Prata med en biljettförsäljningsexpert från Billetto idag!

Boka en demo idag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play