Billetto Fysiska event

Billetto har allt du behöver för ett framgångsrikt event. Från biljetter till marknadsföring, deltagaradminstration och analys, vår plattform har allt.

Gör ditt event framgångsrikt med Billetto

Sälj
Lyft din eventförsäljning med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta even och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg eller tillåt våra maskiner att skicka ut det till tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler genom vår inbyggda annonslösning.
Administrera
Lösgör din tid med en snabb kreationsprocess, schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Vi var tvungna att hitta det bästa sättet att administera våra gästers deltagande i vårt stora event. Billetto kunde hjälpa till och guida oss från början till slut! Allt gick smidigt och det hade inte varit samma sak utan dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

Från zero to hero på fem minuter

Vi har optimerat Billettos eventskapandeprocess för att vara säkra på att det är snabbt och enkelt att lägga upp ett event på vår plattform. Det tar fem minuter att publicera ditt event på Billetto.

Ta det till nästa nivå

Precis som för alla andra event på Billetto kan du lägga upp kampanjer, skapa QR-koder, öppna dörrförsäljning, och mer. Vi har välutformad plattform som tillhandahåller verktyg för biljettförsäljning, administration och marknadsföring.

Populäraste funktionerna för in-personevent

Online och offline biljettscanning

Allt du behöver inom räckhåll. Billettos mobilapp gör det möjligt för dig att scanna biljetter vid entrén med hjälp av din mobiltelefonen eller platta även när det är svårt att hitta en uppkoppling till internet.

Snabb och enkel eventöversikt

Vår sälj-och publiköversikt gör att du kan se var din försäljning kommer ifrån, förutse framtida försäljning, och administrera återkommande event, allt på ett och samma ställe.

Flera biljettyper

Betalda biljetter, fribiljetter, donationer, kuponger, och ännu fler biljetttyper är tillgängliga på Billetto, så att du kan ge alla en valmjölighet.

Kampanjer

Erbjuder rabatter, lägg till gamification med dolda biljetter, eller skapa specialerbjudanden för dina speciella gäster. Billettos kampanjfunktion har oändliga möjligheter.

In-personeventlösning för dig

Du kan publicera ditt event på Billetto inom några minuter

Contact us

Konserter

Olika konsertarrangörer använder Billetto i åratal för att sälja sina eventbiljetter.

Marantonlopp

Många marantonarrangörer över 14 marknader väljer Billetto för att samla likasinnade biljettköpare.

Och mer

Billetto är hem för många arrangörer som har ett event, flera olika platser, eller event med olika frekvens.

Bli Billetto-arrangör

Över 3.8M användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattfor. Varför vänta? Prata med vår biljettförsäljningsexpert idag!

Planera in en demostration idag
App Store Google Play