Billetto Advertising

Annonsering med ett klick och utan marknadsföringsbudget. Du slipper att skapa, publicera och underhålla. I snitt lyfter vi din biljettförsäljning med 20,3%. Gå inte miste om det.

Vi investerar i ditt event
Du betalar ingenting i förskott
Vi hittar ny publik
Inget krångel för dig: du slipper skapa annonser eller upprätta tracking
Du betalar bara för resultat
Om vi inte säljer något, betalar du heller inget

Var annonserar du?

I allt från annonser på Google och sociala medier till nyhetsbrev med över 600,000 prenumeranter, säkerställer vi att ditt event når rätt personer vid rätt tillfälle.
Social media icons

Varför använda Billetto Advertising?

I genomsnitt förblir 80% av alla biljetter osålda, så gå inte miste om potentiell biljettförsäljning! Exponera ditt event för en större publik och maximera biljettförsäljningen med vårt riskfria verktyg utan att behöva betala i förhand. I snitt ökar vi biljettförsäljningen med 20.3% för våra arrangörer.
Man with a large social network

Hur funkar det?

Skapa ditt event så sköter vi resten, inklusive annonser, nyhetsbrev och rekommendationer. Sätt nivån för försäljningen via Billetto Advertising, överblicka och spåra viktig försäljning, allt på ett och samma ställe.
Advertising ad previews

Vem är det till för?

Om du kan sälja ut ett event på egen hand är Billetto Advertising inte för dig. I övriga fall är det idealt för vem som helst. Du kan aktivera och inaktivera det och begränsa i den mån det behövs och det kan komplettera dina egna marknadsföringskampanjer.
Different event organisers

När ska jag använda det?

Använd Billetto Advertising närsomhelst under försäljningsperioden för att öka antalet visningar och biljettförsäljning. Oavsett om du börjar innan försäljningen gått igång eller när du är nära på att sälja slut så kan vi hjälpa dig nå nya målgrupper och sälja fler biljetter.
Advertising configurations

Hur mycket kostar det?

Säg hejdå till komplicerade och dyra traditionella pay-per-click/view-annonser. Det finns inga uppstartskostnader och du kan välja mellan fyra nivåer, baserat på ditt behov. Standardnivå är 33% för varje biljett som köps via Billetto Advertising. För övriga sålda biljetter dras bara vår vanliga biljettavgift, och därmed ingen avgift för Billetto Advertising.
Diagram showing revenue increase with Advertising

Vi får mycket exponering genom Billetto. De annonserar på våra vägnar till sina kunder. Inte bara fotbollskunderna utan alla.

Christian Westergaard - Head of Adminstration

Roskilde Football Club

Lyssna inte bara på oss, se vad andra användare har att säga

Trustpilot
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play