Billetto onlineevent

Att vara värd för ett onlineevent har aldrig varit enklare, och Billetto tillhandahåller alla nödvändiga verktyg och intregreringar för att hjälpa till att göra det framgångsrikt.

Sälj
Lyft din eventförsäljning med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta even och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg eller tillåt våra maskiner att skicka ut det till tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler genom vår inbyggda annonslösning.
Administrera
Lösgör din tid med en snabb kreationsprocess, schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Väldigt enkelt att skapa event. Men det bästa är att supporten svarar snabbt, och alltid väldigt detaljerat och tillmötesgående.

Dorte
Psyke og Helbred

Bädda in ditt onlineevent

Förbättra din Billetto onlineeventsida genom att bädda in Vimeo eller Youtube livestream eller förinspelade videos med en enkel kod.

Två eventsidor

När du skapar ett onlineevent kommer du ha två tillägnade sidor: en för biljettförsäljning och en enbart för dina biljettköpare. Efter köpet kommer dina biljettköpare få tillgång till sidan där de kan ta njuta av din video eller livestream.

Toppfunktioner för onlineevent

Anpassad eventsida

Lyft ditt onlineevent: Lägg till beskrivningar, bädda in eller inkludera länkar av förinspelade eller liveströmmat innehåll exklusivt för biljettköpare.

Starttid för event

Ta kontroll över din livestream ganom att välja startid och anpassa när det blir synligt på din tillägnade sida.

Gästlista

Dela smidigt post-event information genom att ladda ner gästlista och kommunicera med deltagare utanför Billettos plattform.

Bokningsfrågor

Samla värdefull deltagarinformation genom att lägga till anpassade bokningsfrågor till utcheckningsprocessen. Expandera dina insikter och förbättra eventupplevelsen.

Onlineeventlösning för dig

Testa vår onlineeventlösning, skapa din onlineeventsida, så delar vi den direkt med din publik efter att de köpt biljett.

Contact us

Livestream

Streama ditt liveevent för dem som inte kunde vara på plats.

Webbinarier & kurser

Smala din publik för ditt webbinarium eller onlinekurs för att dela med dig av din kunskap.

Förinspelade videoinspelningar

Dela med dig av din kunskap ytterligare genom att ge tillgång till dina förinspelade webbinarier eller kurser.

Bli Billetto-arrangör

Över 3.8M användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattfor. Varför vänta? Prata med vår biljettförsäljningsexpert idag!

Planera in en demostration idag
App Store Google Play