Billetto medlemskap

Slipp huvudvärken med att ge åtgång och rabatter till klubbmedlemmar. Billetto har lösningen. Knyt sömlöst ihop medlemskap med event för smidiga exklusiva fördelar.

Sälj
Lyft din eventförsäljning med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta even och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg eller tillåt våra maskiner att skicka ut det till tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler genom vår inbyggda annonslösning.
Administrera
Lösgör din tid med en snabb kreationsprocess, schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Jag kan enkelt erbjuda tillgång till olika säsongsevent för mina klubbmedlemmar med Billetto medlemskap. De behöver bara lägga till sin streckkod till köpflödet och så får de en biljett.

Anonym arrangör

Olika prenumerationsmodeller

Erbjud dina medlemmar friheten att välja sitt engagemang med olika prenumerationsplaner. Skapa regler för ändringar och inställda event smidigt med Billetto, för att säkerställa en flexibel och användarvänlig medlemsupplevelse.

Automatisk betalning

Varken du eller dina medlemmar behöver förnya medlemskapet manuellt. Vårt system kommer automatiskt dra summan medan dina medlemmar lever livet.

Tillgång till medlemsevent

Skapa en sömlös kontakt mellan dott medlemsevent och andra event, och ge dina medlemmar möjlighet exklusiv tillgång och eller rabatter. Billetto underlättar integrationen, och ger dig kraften att erbjuda förbättrade fördelar till dina värdefulla medlemmar.

De popiläraste funktionerna för medlemsevent

Kampanjer

Ge tillgång till så många eller så events som möjligt till dina medlemmar.

Dynamiska publiker

Vi kommer automatiskt att uppdatera medlemslistan och de kommer ha tillgång till event upplagda för dem.

Billetto Advertising

Om dina medlemmar följer din organisation kommer de automatiskt informeras när du postar ett nytt event.

Medlemskapslösning för dina event

Utnyttja kraften i dina event med en medlemsbiljett.

Contact us

Sportevenemang

Erbjud dina fans ett säsongskort till alla dina matcher.

Hobbyer

Vare sig du driver ett gym, en drejningskurs eller en fotostudio är medlemskap ett bra sätt att engagera folk.

Nöjesparker och temaparker

Erbjud adrenalinsökande grupper att njuta av din park hela säsongen.

Bli Billetto-arrangör

Över 3.8M användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattfor. Varför vänta? Prata med vår biljettförsäljningsexpert idag!

Planera in en demostration idag
App Store Google Play