Billetto medlemskap

Slipp krångel med att ge speciell tillgång och rabatter till dina medlemmar. Billetto har lösningen. Knyt sömlöst ihop medlemskap med event för smidiga exklusiva fördelar.

Sälj biljetter
Öka biljettförsäljningen till ditt medlemsevent med upp till 10 %. Eventsidan och köpflödet är utformat med användarupplevelsen i åtanke. Det gör det enkelt för biljettköpare att hitta event och köpa biljetter på bara ett par minuter.
Marknadsför
Använd tillgängliga marknadsföringsverktyg för att öka synligheten för ditt medlemsevent. Du kan också låta oss ta hand om din marknadsföring genom vår inbyggda annonslösning. Vi når tusentals biljettköpare spridda över flera kanaler.
Administrera
Spara tid med våra snabba processer. Med våra enkla steg för att skapa medlemsevent, våra schemalagda rapporter, automatiska väntelistor och mer, får du mer tid och energi över till annat. Vi har skapat en pålitlig plattform så att du kan göra mer av det du kan bäst.
Workcation

Jag kan enkelt erbjuda mina medlemmar tillgång till olika säsongsevent med Billetto medlemskap. De behöver bara lägga till sin streckkod till köpflödet och så får de en biljett.

Anonym arrangör

Olika prenumerationsplaner

Erbjud dina medlemmar friheten att välja sitt engagemang med olika prenumerationsplaner. Skapa smidigt regler för ändringar och inställda event med Billetto, för att säkerställa en flexibel och användarvänlig upplevelse.

Automatisk betalning

Varken du eller dina medlemmar behöver förnya medlemskapet manuellt. Vårt system kan automatiskt dra summan medan dina medlemmar lever livet. Vi gör processen så enkel som möjligt för dig och dina medlemmar, så ni har mer tid och energi över för annat.

Tillgång till medlemsevent

Skapa en sömlös koppling mellan ditt medlemsevent och andra event, och ge dina medlemmar möjligheten till exklusiv tillgång och/eller rabatter. Billetto underlättar integrationen, och ger dig chansen att erbjuda bättre förmåner till dina värdefulla medlemmar.

De populäraste funktionerna för medlemsevent

Kampanjer

Skapa kampanjer för att öka synligheten för ditt medlemsevent. Ge dina medlemmar tillgång till så många event som möjligt.

Dynamisk publik

Vi kommer automatiskt att uppdatera medlemslistan och de kommer ha tillgång till alla event som ligger upplagda för dem.

Billetto Advertising

Låt oss hjälpa dig med din annonsering. Om dina medlemmar följer din organisation kommer de automatiskt informeras när du postar ett nytt event.

Lösningar för dina medlemsevent

Frigör potentialet dina event har med medlemskapsbiljetter.

Contact us

Sportevenemang

Erbjud dina fans ett säsongskort till alla dina matcher. Oavsett vilken sport du säljer biljetter till, kan medlemskapsbiljetter låta dina fans bli superfans.

Hobbyer och fritidsintressen

Vare sig du driver ett gym, en drejningskurs eller en fotostudio är medlemskap ett bra sätt att engagera folk. Samla dina hobbyentusiaster på en plats. Alla intressen är välkomna!

Nöjesparker och temaparker

Erbjud adrenalinsökande grupper möjligheten att njuta av din park hela säsongen. Skapa ett medlemskap för din park med speciella erbjudanden till dina lojala kunder.

Bli arrangör på Billetto

Över 3,8 miljoner användare har valt Billetto som sin främsta biljettplattform. Varför vänta? Prata med en biljettförsäljningsexpert från Billetto idag!

Boka en demo idag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play