Billettos ledning

Möt vår företagsledning, styrelse och investerare. Personer som dagligen arbetar med Billettos värderingar, anställda och tillväxt i åtanke.

Patrick Borre, CEO på Billetto

Innan Patrick Borre kom till Billetto, grundade och byggde han flera framgångsrika mjukvarumarknadsplatser för e-handel såsom Downton, Takeoffer samt Danmarks största bloggnätverk, Bloggers Delight. Patrick leder Billettos globala tillväxt med fokus på produktinnovation, partnerskapsmöjligheter och fundraising.

Martin Sørensen, COO på Billetto

Martin Sørensen tar användning av sin bakgrund som fysiker, ingenjör och managementkonsult för att accelerera output och visualisering av Billettos data för att underlätta för våra arrangörer att enklare få insikt om biljettköpare. Martin har övergripande ansvar för backoffice-funktioner såsom ekonomi, HR, juridik, data, rapportering och analys.

Martin Nørtoft, CSO på Billetto

Martin Nørtoft har 17 års erfarenhet av försäljningsledning. Han har tidigare varit chef för försäljningsutveckling hos Grundfos och försäljningschef hos Telenor. Han har också grundat ett eget företag med 500 anställda som han sålde 2019. Martin har en MA i Business Communication och en Executive MBA från Middlesex University.

Investerare

VF Venture

VF Venture gör investeringar i danska företag som är dokumenterat framgångsrika. Fokus ligger speciellt på kärnkompetensområden inom IT, medicinteknik och industriteknik. Investeringarna ligger på allt mellan en och tre miljoner euro och den nuvarande portföljen innehåller mer än 35 företag.

Investerare

Thomas Sehested

D68-partnern är Thomas Sehested, en entreprenör och trefaldig världsmästare i vindsurfing specialiserad i att bygga B2B-företag inom teknologi. Efter en framgångsrik karriär som vindsurfare grundade Thomas sin första startup, DtecNet, och skapade därmed en global marknadsledande verksamhet inom mediaintelligens och anti-piratkopiering. Med säte i Los Angeles växte företaget till över 100 anställda, med en kundlista som inkluderar de största mediaföretagen i världen, innan det 2010 förvärvades av MarkMonitor. Som en del av MarkMonitors ledning sålde Thomas MarkMonitor till ThomsonReuters för 400 miljoner dollar och drev sedan ThomsonReuters avdelning för digital media i två år innan han började på GAN Integrity som medgrundare och ordförare.

Investerare

Concentric

Med fokus på den europeiska teknikindustrin, investerar Concentric mellan en halv till fem miljoner euro i uppstartsfasen av tillväxtföretag. Som ledare är de väsentligt involverade i partnerskapet och därmed motiverade att ta en proaktiv och praktisk roll.

Joe Cohen

Styrelsemedlem | Entreprenör | Affärsängel | Rådgivare

Joe Cohen är en framgångsrik ledare som har skalat upp såväl konsument-,nöjes- som fritidsverksamheter i både startup- och företagsmiljöer. Joe bidrar med unika färdigheter och djupa insikter till ledarskap, strategi, varumärke och drift. Han har lett utveckligen av framgångsrika företag i USA och Europa genom att bygga team som visar prov på handlingskraft och vinnarkultur.

Jacob Bratting Pedersen

Styrelsemedlem | Partner i VF / Vækstfonden

Ansvarig för nyinvesteringar och affärsutveckling i ICT-portföljen. Tidigare partner i bolaget Northcap. Operativ erfarenhet från flera tech startups, allra senast som COO för ICT säkerhetsföretaget Secunia. Omfattande erfarenhet att bygga internationella säljorganisationer och internationalisering av ICT-företag. Arbetserfarenhet från exempelvis USA och Israel. MSc i affärsadministration och handelsrätt med ytterligare kurser från INSEAD, Harvard och MIT.

Per Mikael Jensen

Styrelsemedlem | Koncernchef Altinget.dk |Mandag Morgen |Altinget.se

Fram till slutet av 2013 var Per Mikael Jensen chef för Metro International - en global tidningskoncern, ägt av investmentföretaget Kinneviks, som också äger MTG (Viasat, Tv3, Tv1000). Mellan första maj 2006 till första augusti 2007 var Per Mikael Jensen CEO på TV 2 / DANMARK A/ S. Sedan första juli 2017 är han CEO för mediehuset Altinget.dk, Altinget.se och Mandag Morgen.

Peer Bentzen

Styrelsemedlem | EVP Buisness Devolpment för Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen har byggt företag och tjänster för ledande företag som AOL, Microsoft, DPDHL i Europa, USA och Asien. Han har omfattande erfarenhet av ledarskap inom affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, produktutveckling och partnerekosystem för olika plattformar tillsammans med ledande partners (exempelvis Facebook, Linkedin, Twitter, Microsoft, Youtube, Salesforce, etc). I 18 år har Peer agerat rådgivare och mentor åt olika startups i Amerika, Europa och Asien.

Mer än fyra miljoner användare världen över litar på oss

Billetto är Nordens ledande event- och annonseringsplattform betrodd av biljettköpare och eventarrangörerar över hela världen.

Anslut dig till Billettos community för eventarrangörer idag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play