Ditt Facebook-event. Ännu bättre.

Fantastiskt - du har lagt upp ett Facebook-event! Men vet du hur många gäster som faktiskt kommer att dyka upp, eller hur de ska köpa sina biljetter? Det finns en del aspekter som kan vara bra att fundera över när du lagt ut ett event på Facebook.

Mindre krångel om du skippar betalning i dörren

Behöver dina gäster betala för ditt event? Undvik långa köer och kontanthantering i dörren genom att sälja förköpsbiljetter. Det är enkelt - bara lägg till dina biljetter på Billetto och länka till ditt Facebook-event. Och det allra bästa? Som arrangör kostar det ingenting alls. Dina gäster kommer istället att betala en liten avgift vid köp.

Håll koll på exakt hur många som kommer till ditt event

Är du nervös för att du inte vet hur många som kommer? Det är säkert många som klickat i att de kommer på Facebook, men hur många dyker egentligen upp? Sannolikheten att någon går på ett event ökar förstås om de har köpt en biljett på förhand. Det är ännu mer troligt om det bara finns ett litet, exklusivt antal förköpsbiljetter.

Lägg till och sälj dina biljetter direkt

Hantera insläpp i dörren med din smartphone

Ingen gillar långa köer. Undvik att dina gäster viker av i dörren genom att scanna deras biljetter direkt i deras smartphones. Lågt batteri? Glömt biljetten? När dina gäster köper biljetter via Billetto finns deras namn och biljettinfo i en interaktiv gästlista som du kan komma åt direkt från din egen smartphone eller surfplatta.

Nå ut till en större publik

Nå en större publik, långt bortom ditt Facebook-event. Billetto är mer än bara en plattform för biljettförsäljning. Vi är en community dit folk kommer för att upptäcka evenemang, vilket förstås hjälper dig som arrangör att hitta fram till rätt publik inför ditt event. När du arrangerar ett offentligt event hos oss kommer våra befintliga medlemmar att hitta ditt event genom vår hemsida och vår app.

Skapa ditt event hos Billetto nu

Vi hjälper dig, också på själva evenemanget

Det ska inte förnekas att det finns många som sysslar med biljettförsäljning och event management. Men vi på Billetto är annorlunda. Förutom att vi har en kostnadsfri tjänst, har vi också bred erfarenhet av eventplanering som kan komma väl till pass. Vi hjälper dig gärna genom att:

- Hitta personal som kan scanna biljetter i dörren
- Hitta sponsorer till ditt evenemang
- Marknadsföra ditt event på vår hemsida, via vårt nyhetsbrev, vår blogg och via sociala medier
- Ge tips och råd kring marknadsföring
- Lansera och synligggöra dina event internationellt
- Dela med oss av våra bästa trix för smidig logistik inför ditt evenemang

Kom igång med Billetto idag