Dynamiskt evenemang Rekommendationsserver

Billettos avancerade rekommendationsserver visar ditt evenemang för rätt publik

Vi sköter om en community av människor som älskar evenemang

Billetto har en etablerad publik av taggade evenemangsbesökare. Vi använder kraftfulla rekommendationer för att försäkra oss om att de får reda på ditt evenemang först.

Ditt evenemang - överallt

Ditt evenemang kommer vara synligt för din publik överallt - från huvudsidan för evenemanget och veckovisa nyhetsbrev, till annonser på social medier och rekommendationer. Vi fixar hela tiden plats för marknadsföring för att få ditt evenemang att nå ut till en bred publik.

Evenemangsupplevelse-app

Vår app erbjuder ytterligare en plattform med en uppsättning av interaktiva rekommandationsverktyg. Ditt evenemang listas automatiskt i våra appar så att besökarna ser ditt evenemang oavsett vilken enhet de använder.

Skaffa följare för ditt evenemang

Varje biljettkund läggs till i din arrangörsprofil och när du publicerar ett evenemang får de en notis. Dessutom kan de se vilka evenemang deras vänner ska gå på och kan skaffa biljetter utan att missa något

Skapa ett evenemang och bli upptäckt av rätt publik.

Skapa evenemang
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play