skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sara Parkman + Ay Tarara & Pia del Norte| Göteborg Folk Festival på Konstepidemin

Eventet är avslutat

Sara Parkman + Ay Tarara & Pia del Norte| Göteborg Folk Festival på Konstepidemin

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 sep 2020 20:15 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

SARA PARKMAN

Sara Parkman är folkmusiker, kompositör, tredje generationens prästbarn och violinist. VESPER är en fortsättning och ett flöde som bygger vidare på det spår Sara slagit in på under de senaste åren. Det är ett album som handlar om inre rum, tvivel och det radikala i att tro på någonting. Vad finner vi när vi rotar i det egna arven, och förstår att det inte går att vara kulturellt neutral? Genom Vesper gräver Sara där hon och hennes förmödrar och färder stått - nära kyrkan. Kristendomen har funnits i släkten Parkman sedan flera generationer tillbaka, på samma sätt som solidariteten funnits där. Det är de kulturella såväl som musikaliska arven som här utforskas och tolkas genom distade tramporglar, körer, minimalism och evighetspolskor.

AY TARARA + PIA DEL NORTE

Ay Tarara är flamenco-duon som med sång, munspel och gitarr älskar att blanda traditionell flamenco med spansk folkmusik, Lorcas normkritiska lyrik och en smula galet känslosam Chavela Vargas. Här har de den stora äran att samarbeta med Pia del Norte – dans-percussionist och en av Sveriges främsta flamenco-dansare.

Nyfikna på nya skojiga blandningar, leker de med kraftfulla spanska uttryck som dramatisk tjurfäktningsmusik på litet munspel och zambomba-stön med snabba zapateados. 

Göteborg Folk Festival tar hänsyn till myndigheternas restriktioner kring rådande pandemiutbrott. Detta innebär att delar av festivalen kan komma att ändras/ställas in. För direkt uppdatering följ festivalens Facebook eller hemsida.

Lokal

Åttan Åttan, Konstepidemins väg 6, 413 14 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer