PMS & PMDS - En temadag om ny forskning och behandlingar

Eventet är avslutat

PMS & PMDS - En temadag om ny forskning och behandlingar

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

21 nov 2018 09:00 - 12:00

Beskrivning

PMDS är en folksjukdom som ofta misstolkas som PMS. Det gör att många drabbade går genom livet utan rätt kunskap och adekvat hjälp mot sina besvär. Av de kvinnor med diagnosticerad PMDS tillbringar drygt 50% av sin fertila ålder i depressivt tillstånd. En odiagnostiserad sjukdom leder ofta till problem på både arbetsplatsen, i hemmet och kan leda till oönskade problem i nära relationer.

Under temadagen kommer legitimerade psykologerna Ulrike Braun och Susanna Johansson föreläsa om hur kognitiv beteendeterapi kan hjälpa vid PMS och PMDS. Torbjörn Bäckström från Umeå universitet, samt forskare på Asarina Pharma, berättar om nya rön inom forskningsområdet.

Närvarar under dagen gör även Kakan Hermansson, Paula Fenjima Manrique och Lisa M Eriksson. Moderator är Josefin Dahlberg. Temadagen arrangeras av Isabel Lindström, projektledare och initiativtagare, och organisationen Bättre än de flesta. Dagen görs i samarbete med Asarina Pharma.

Lokal

Medelhavsmuseet Medelhavsmuseet, Fredsgatan 2, 111 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.