Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Load Up North 2017 i Boden

Eventet är avslutat

Load Up North 2017 i Boden

Från Gratis

Plats

Datum

31 aug 2017 11:00 - 2 sep 2017 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Load Up North är mässan för människor och maskiner
Här visar tillverkare upp sina produkter och besökare får möjlighet att provköra det som finns på marknaden. Det är också ett tillfälle för människorna som verkar inom branscherna att träffas och knyta nya kontakter.

Mässan innehåller också programdelen Meet Up. Under namnet Meet Up får du lyssna till intressanta föreläsare för branschen. Vi vänder oss till alla som verkar inom gruvnäringen ovan jord, väg och anläggning samt jord och skog. Ingen föranmälan behövs - ingår i entréavgiften.

Se vår film om mässan (ca 1 min)!

YouTube Load Up North

Fakta om mässan:
Mässan genomförs 31 augusti - 2 september 2017 på Boden Arena i Boden.
Öppettider:
Torsdag 11-17
Fredag 10-17
Lördag 10-16

Spar pengar - förregistrera dig, ta med din biljett till mässan!
Entrépris vid entrékassorna utan fribiljett är: Vuxen 100 kr, Ungdom 13-17 år 40 kr, Barn 0-12 år gratis i målsmans sällskap. Minimiålder på mässan utan målsman/lärare är 16 år p g a säkerhetsskäl.

OBS! Skolklasser, yrkesskolor och andra studerande är välkommen på mässan där vi har speciellt program för just er. Kontakta projektkoordinator Anette Westerlund för mer information om detta. anette.westerlund@nolia.se. 0911-649 43.

Stor parkering finns i direkt anslutning till mässan mot avgift. Mat och dryck finner du också på mässan.

Välkommen!

Arrangör

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning och uthyrning.

Lokal

Boden Arena, Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer