Lekarna

24 sep 2017 15:00 - 17:00

Alléteatern, Sjöallén 9, 43444 Kungsbacka


Om pjäsen
Lekarna är en pjäs om apokalypsen. Hur hanterar vi den om den skulle knacka på vår dörr? Hester och Jerome hanterar den på olika sätt, antingen genom förnekelse eller manisk anpassning. Men de har också varandra att ta hänsyn till. De, som kommer från vitt skilda bakgrunder och har olika status såväl ekonomiskt som kulturellt, måste acceptera att de kan vara de två sista människorna på Jorden. Men trots att de aldrig tidigare har möts så är det som att deras vägar ändå på nåt sätt har korsats. Ingen av dem förstår den ologiska känslan av déjà vu. Vilken värld är det som håller på att gå under, deras eller alla andras?"


Teater och mat!
Vi är glada att i år kunna erbjuda våra gäster en möjlighet att äta en bit god mat i anslutning till föreställningen. Tack vare samarbetet med Grevens gastro på andra sidan ån kan de gäster som vill köpa Grevens biljett och avnjuta en god middag före eller efter besöket på Alléteatern. Välj mellan tre olika menyer:
  • Citronångad torskrygg serveras med kokt potatis, skirat smör och färskriven pepparrot.
  • Rosépepparstekt fläskytterfile serveras med saltrostad potatis, parmesanbakad tomat samt timjanskräm
  • Vegetarisk lasagne på quorn med basilikakräm och sallad.

OBS! Grevens biljett går bara att köpa fram till två dagar innan föreställningen. Du måste själv kontakta Grevens Gastro för bordsbokning. Biljetten gäller som betalning för maten, ej dryck.


Vi kommer naturligtvis även erbjuda enklare caféförsäljning innan föreställning och i pausen.

Biljett

Stängd


Grevens biljett

Stängd