skip to main content

Jay Smith & Marlene Oak Båtsman Music

Jay Smith & Marlene Oak Båtsman Music

Från 375,00 SEK

Plats

Datum

20 jul 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

På det fantastiska pittoreska kulturarvetet Båtsmansstugorna arrangerar vi en mysig konsertkväll med Jay Smith och Marlene Oak.

Båtsmansstugorna byggdes på 1700-talet som bostäder åt båtsmännen i Tjusts båtsmanskompani och är en av Västerviks mest välbesökta platser. Det är svårt att förstå att det en gång levde familjer på 8-10 personer i de små stugornas rum och kök och om soldaten blev familjen snabbt hemlös. Nu finns där Båtsmansgränds vandrarhem och restaurang som tillsammans med blomsterprakten, sommaren, maten och musiken bildar magi.

Du hittar alla detaljer om arrangemanget på eventolot.com
Besökare som är under 18 år behöver komma i målsmans sällskap.

Vi öppnar området kl 18.00, konsertstart 19.00
Välkommen, du är väntad!



Jay Smith
Americana- och countryinspirerade Jay Smith gjorde 2024 sin debut i Melodifestivalen med låten "Back To My Roots", som han skrev tillsammans med sin syster Maria Jane Smith & Victor Thell (från Smith & Thell), Jonathan Keys och Jonas Jurström.

Efter Idol-vinsten 2010 släppte han sitt debutalbum "Jay Smith" och blev vida omskriven, inte bara i Sverige utan även internationellt, särskilt efter att den välkända amerikanska nöjesprofilen Perez Hilton hyllade hans version av Madonnas "Like a Prayer". Därefter har han fortsatt att släppa musik, bland annat den guldcertifierade singeln "God Damn You". 2019 kom han senaste albumet ”Young Guns” som drar tydligt mot hans passion för amerikansk country.

Inför 2024 har Jays musikstil utvecklats till en mix av core-country med inslag av pop, där berättandet står i centrum.



Marlene Oak
Marlene Oak är en singer-songwriter som växte upp på en liten ö utanför Stockholm. Hennes musikkarriär började efter att hon sågs uppträda på gatorna i den svenska huvudstadens Gamla Stan under tonåren, vilket ledde till hennes första skiva. Vid bara 19 års ålder släppte hon sitt första spår "How Long", ett samarbete med svenska artisten Andreas Mattsson som var med i HBO-serien Supergirl.

En artist lika mycket som hon är en författare. Hennes energi på scenen är smittsam och engagerande, och drar publiken i de råa känslorna i hennes musik. Marlenes musik är djupt inspirerad av människor, platser och livets komplexitet. Hennes själfulla folkrock-låtar speglar en djup känslomässig koppling till hennes personliga erfarenheter och andras. Under åren har Marlene samlat på sig över tre miljoner streams bara på Spotify, och hennes musik har omfamnats av fans runt om i världen. Hennes liveframträdanden har fängslat publiken på arenor och festivaler i hela Sverige och utanför. Marlene finner sin största kreativitet i att använda ett riktigt instrument för att behålla det autentiska ljudet som hon växte upp med att lyssna på. Hon bygger på sina personliga erfarenheter för att skriva sina låtar och skapa musik som är ärlig och relaterbar. Hon tror att musiken har förmågan att skapa lite magi och föra skönhet till världen, och hon hoppas kunna fortsätta dela sin röst och vision med fansen i många år framöver.

Arrangemanget sker i samarbete med Båtsmansstugorna med stöd från Västervik och Tjustbygdens Sparbank. 



Lokal

Båtsmansstugorna Västervik, Västervik, 593 30 Västervik

Headliners

Jay Smith
Artist, musiker och låtskrivare
Marlene Oak
Artist/Musiker/Låtskrivare

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer