Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Fritz's Corner - Premiummedlem

Eventet är avslutat

Fritz's Corner - Premiummedlem

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 jan 2017 10:00 - 31 dec 2017 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Medlemskapet innebär att man som premiummedlem får komma in till reducerat pris på många av våra arrangemang och får delta i vissa utlottningar av t.ex. biljetter och skivor (se Tävlingsfliken på hemsidan). Som medlem är det även ofta en sänkt åldersgräns på våra spelningar. Dessutom stödjer du ju också Stockholms musikliv!

Premiummedlemskapet kostar 200 kr + service avgift.

Som premiummedlem i Fritz's Corner blir du också kallad till vårt årsmöte som äger rum under våren varje år. Där kan ni bland annat vara med och påverka vår verksamhet.

Medlemskort och medlemsbrev skickas normalt ut varje vecka. Hinner du inte få ditt kort innan du ska gå på en spelning fungerar din PDF-biljett som giltigt medlemskort tills du fått medlemskortet i posten.

Medlemskapet gäller ett år framåt från det datum du betalar medlemsavgiften.


Se information om våra arrangemang och annat på vår hemsida: www.fritzscorner.se

Arrangör

Lokal

Fritz's Corner, Götgatan 71, 11621 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer