skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Momentje...
 
 
Nearby events
Momentje...
 
 
Begivenheder af samme kind
Momentje...
 
 
Evenementen van hetzelfde type
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Cooks Connect LDN-STHLM

event afgelopen

Cooks Connect LDN-STHLM

Vanaf 600,00 SEK

Locatie

Datum

19 Mei 2017 19:00 - 20 Mei 2017 00:15

Beschrijving

Vi har bjudit in åtta av våra favoritkockar från London för att laga middag med oss den 19e maj!

Tillsammans med fyra Stockholmskockar kommer de att laga en sexrättersmiddag på Rosendals Trädgård. Vilka våra inbjudna favoritkockar kommer avslöjas på vår Instagram: cooksconnectstockholm

Menyn kostar 600 kronor och biljetter köper man på Billetto.se. Dryck beställer man på plats.

Kockar från London:

Florence Knight f.d. kökschef på Polpetto, krönikör för Sunday Times, kokboksförfattarinna av ONE: a Cook and Her Kitchen, öppnar eget senare i år.

Jon Rotheram från tokhyllade the Marksman, utsedd till Pub of the year 2017 av Michelin

Tom Harris också från the Marksman

Marianna Leivaditaki grekisk fiskaredotter och kökschef institutionen Moro/Morito

Paul Weaver från Noble Rot, f.d. Fäviken och the Sportsman

Alex Jackson Kökschef/krögare på Londons Provence- favorit Sardine

Tomos Parry f.d. Kitty Fisher där han vann åtskilliga priser, bland annat årets genombrott

Sarah Johnson – Pastry headchef på Skye Gyngells Spring, innan dess bl.a. Chez Panisse


Kockar från Stockholm:

Isabella Morrone

Jacob Ker Lamb

Linn Söderström

Billy White

Olle T Cellton

Cooks Connect är början till ett nätverk för ambitiösa kockar som inte nödvändigtvis har Michelinstjärns-aspirationer utan bara tycker om att laga riktigt god mat på väldigt bra råvaror. Det är en chans för kockar från olika städer att träffas och umgås, byta erfarenheter, skapa nya kontakter och lära sig en hel del av varandra.

Vi är Billy White, till vardags kökschef på Rosendals trädgård och Olle T Cellton, delägare och kökschef på Babette och författare till två kokböcker på Natur & Kultur. Vi har mångårig erfarenhet från restaurangkök världen över och förespråkar en filosofi av god personlig mat med världen och tradition som inspiration.

Vi har valt London som första stad dels på grund av att vi båda har erfarenheter därifrån, men också för att man i London kommit mycket längre i den typ av matlagning vi själva inspireras av och eftersträvar. Restauranger som St John, Alastair Little, River Café och Bibendum satte tidigt en prägel när de använde sig av exceptionella råvaror men utan att gömma dem bakom avancerade eller nytänkande tekniker, - de lät råvarorna tala för sig själva helt enkelt. Med åren har det kommit fram en stark kultur i staden med samma sunda filosofi och nya fantastiska restauranger öppnar varje år. De är dessa restauranger och kockar som vi vill framhäva.

Den nittonde maj bjuder vi in åtta kockar från några av Londons mest spännande restauranger för att laga en middag (19e) med några av våra liksinade vänner härifrån Stockholm. Maten som serveras kommer vara samarbeten mellan kockarna och stämningen kommer vara hjärtlig och skoj.

Olle T Cellton & Billy White

CooksConnect@gmail.com




Organisator

Locatie

Rosendals Trädgård, Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Upptäck mer