skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Laster ...
 
 
Nearby events
Laster ...
 
 
Begivenheder af samme type
Laster ...
 
 
Begivenheter av samme type
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Cooks Connect LDN-STHLM

arrangementet ble avsluttet

Cooks Connect LDN-STHLM

Fra 600,00 SEK

Sted

Dato

19. Mai 2017, 19:00 - 20. Mai 2017, 00:15

Beskrivelse

Vi har bjudit in åtta av våra favoritkockar från London för att laga middag med oss den 19e maj!

Tillsammans med fyra Stockholmskockar kommer de att laga en sexrättersmiddag på Rosendals Trädgård. Vilka våra inbjudna favoritkockar kommer avslöjas på vår Instagram: cooksconnectstockholm

Menyn kostar 600 kronor och biljetter köper man på Billetto.se. Dryck beställer man på plats.

Kockar från London:

Florence Knight f.d. kökschef på Polpetto, krönikör för Sunday Times, kokboksförfattarinna av ONE: a Cook and Her Kitchen, öppnar eget senare i år.

Jon Rotheram från tokhyllade the Marksman, utsedd till Pub of the year 2017 av Michelin

Tom Harris också från the Marksman

Marianna Leivaditaki grekisk fiskaredotter och kökschef institutionen Moro/Morito

Paul Weaver från Noble Rot, f.d. Fäviken och the Sportsman

Alex Jackson Kökschef/krögare på Londons Provence- favorit Sardine

Tomos Parry f.d. Kitty Fisher där han vann åtskilliga priser, bland annat årets genombrott

Sarah Johnson – Pastry headchef på Skye Gyngells Spring, innan dess bl.a. Chez Panisse


Kockar från Stockholm:

Isabella Morrone

Jacob Ker Lamb

Linn Söderström

Billy White

Olle T Cellton

Cooks Connect är början till ett nätverk för ambitiösa kockar som inte nödvändigtvis har Michelinstjärns-aspirationer utan bara tycker om att laga riktigt god mat på väldigt bra råvaror. Det är en chans för kockar från olika städer att träffas och umgås, byta erfarenheter, skapa nya kontakter och lära sig en hel del av varandra.

Vi är Billy White, till vardags kökschef på Rosendals trädgård och Olle T Cellton, delägare och kökschef på Babette och författare till två kokböcker på Natur & Kultur. Vi har mångårig erfarenhet från restaurangkök världen över och förespråkar en filosofi av god personlig mat med världen och tradition som inspiration.

Vi har valt London som första stad dels på grund av att vi båda har erfarenheter därifrån, men också för att man i London kommit mycket längre i den typ av matlagning vi själva inspireras av och eftersträvar. Restauranger som St John, Alastair Little, River Café och Bibendum satte tidigt en prägel när de använde sig av exceptionella råvaror men utan att gömma dem bakom avancerade eller nytänkande tekniker, - de lät råvarorna tala för sig själva helt enkelt. Med åren har det kommit fram en stark kultur i staden med samma sunda filosofi och nya fantastiska restauranger öppnar varje år. De är dessa restauranger och kockar som vi vill framhäva.

Den nittonde maj bjuder vi in åtta kockar från några av Londons mest spännande restauranger för att laga en middag (19e) med några av våra liksinade vänner härifrån Stockholm. Maten som serveras kommer vara samarbeten mellan kockarna och stämningen kommer vara hjärtlig och skoj.

Olle T Cellton & Billy White

CooksConnect@gmail.com




Arrangør

Lokale

Rosendals Trädgård, Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer