BUNKERFESTEN

BUNKERFESTEN

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

4 aug 2023 16:00 - 6 aug 2023 14:00

Beskrivning

Bunkerbar i Småland en Oas i mellan stock o sten.

Bunkerfesten äger rum utanför en historisk bunker. Festivalen är känd för sin unika miljö och atmosfär, där besökarna kan uppleva musikuppträdanden i en autentisk bunker-miljö. 

Festivalen erbjuder en blandning av välkända och upcoming band som spelar på flera olika scener i olika skogsmiljöer. Besökarna kan njuta av en mix av synth indie punk och andra genrer från både nationella och internationella artister. detta är ett unikt evenemang för musikälskare som vill uppleva något annorlunda och spännande. Besökarna kan förvänta sig en oförglömlig musikupplevelse i en unik miljö som ger en extra dimension till konsertupplevelsen.

Mer info: 

Bunkerfestivalen 4-6/8 2023 – BUNKER BAR I HJORTSBERGA

Bunker Bar | Alvesta | Facebook

⚠️Bunker Bar ⚠️ (@bunkern_anropar) | Instagram


Lokal

BUNKERBAR, Ekevägen, 342 93 Hjortsberga

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer