skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Boden Brawl

Eventet är avslutat

Boden Brawl

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 dec 2019 16:00 - 8 dec 2019 16:00

Beskrivning


!!OBS!!   EFTER ATT DU GENOMFÖRT KÖPET, MÅSTE DU REGISTRERA DIG NEDAN  !!OBS!!
https://forms.gle/BXqwbF6Rn137...

INFO: 
6-8 december går årets största esport-eventet av stapeln i Boden. Tillsammans med en av tidernas mest spelade spel - Fortnite. Tävla i Solo-turneringen eller ta med en kompis och spela i Duo-turneringen.

Ta med din dator, Playstation eller Xbox till Filmpol Nord-studion den 6-8 december för att tävla om att bli Bodens bästa Fortnitespelare.

Under 12 år?
Är du under 12år behöver du målsmans godkännande. Då måste din målsman närvara med dig i incheckningen för att signera och godkänna ditt deltagande i turneringen.

Ingår i Entrébiljett: 
- Bord, stol och max belasting 700w per plats. 

Lokal

Studio Nord Teknikvägen 14, 961 50 Boden

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer