Animationsverkstad för barn

Eventet är avslutat

Animationsverkstad för barn

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

11 sep 2021 10:00 - 14:00

Beskrivning

Bli en filmskapare för en dag. Gör en tecknad film med drömmar och minnen om Älta.

För barn från 3 år och uppåt. Maxantal: 10 barn samtidigt. 4 pass under dagen. Gratis, men vi vill att du förbokar din plats, så det blir en bra spridning under dagen. Vid mån av plats kommer vi att kunna ta emot några extra på drop-in. Vi anpassar antal efter rådande restriktioner. 

Pedagogiska Designbyrån har med sig fem animationslådor och vid olika stationer får barnen skapa sina karaktärer som sedan blir en animerad film. 

Aktiviteten är en del i projektet ”Vi är Älta – Igår, idag, imorgon” Vi firar Nacka 50 år

Läs mer här:  https://viaralta.se/animations... 

Arr: Vi är Älta - Älta Centrum företagarförening och Föreningsrådet i Älta i samverkan. Med stöd av Nacka Kommun

Lokal

Älta Kulturknut AB Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.