skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

EN KVÄLL FÖR DET FRIA KULTURLIVET @ Kulturkvarteret Hallarna med Charlie Brolund, Erik "Errka" Petersson och Hilma Phalén

Eventet är avslutat

EN KVÄLL FÖR DET FRIA KULTURLIVET @ Kulturkvarteret Hallarna med Charlie Brolund, Erik "Errka" Petersson och Hilma Phalén

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

EN KVÄLL FÖR DET FRIA KULTURLIVET @Kulturkvarteret Hallarna med Charlie Brolund, Erik "Errka" Petersson och Hilma Phalén

Vi samlas en afton i musikens tecken för att tillsammans uppmärksamma och värna om det fria kulturlivet. Kvällen är också en hyllning till studieförbundens betydelse för detta!

Runt om i landet pågår en nedmontering av stödet till kulturen i form av bl.a. minskade anslag och stora nedskärningar i studieförbundens budget.

Det fria kulturlivet och folkbildningen är ett viktigt fundament i ett öppet, hållbart och demokratiskt samhälle. Det vill vi ta hand om, tillsammans med er!

Överskottet från konserten går tillbaka till studieförbunden och folkbildningen i Östergötland.

***********************************************************

CHARLIE BROLUND

Charlies nya album Brunnen är producerat tillsammans med hammondorganisten tillika Norrköpingssonen Erik ”Errka” Petersson. Albumet släpps den 12 april på vinyl-LP, CD och digitalt. Mitt bland jazzande rytmer, gåshudsframkallande hammondorgel, proggitarrer och drömska Mellotronstråkar berättar Charlie personligt om vardagens gåvor och utmaningar, om livets glimrande ögonblick. Det handlar om en cykeltur ner till sjön med kärleken en ljus sommarnatt, om föräldrar, föräldraskap och barn. Om hopp och tvivel inför framtiden men framför allt om en förundran och tacksamhet över den stund vi fått.

Sångerna och texterna rotade i den svenska visan men spritsade med folkpop, jazzrock och hookiga refränger.

”Det är en slags tröst att lyssna till Charlies låtar, en kram och ett ord på vägen bort från något jobbigt”

– Vakentimmar

Charlie Brolund – sång, klaviatur - Erik ”Errka” Petersson – hammondorgel  -Jesper Lundquist – gitarr, bas - Ulrik Ording – trummor

HILMA PHALÉN

19 åriga Hilma Phalén skriver svensk vispop med inslag av country. Att skriva har alltid varit hennes sätt att uttrycka sig och att få ro i själen. I hemstaden Linköping har hon stått med sin gitarr och en mikrofon på nästan varje scen. I december släppte hon sitt debutalbum “En pessimistisk syn på livet”. “Klarhet för dig”, singel till albumet har flera gånger spelats på P4 Östergötland. Med texter om längtan, skärp som skaver och folk att försvinna bland i en romantiserad storstadsdröm bjuder hon in till ett intimt möte med publiken.

*********************************************************

Arrangör

Lokal

Kulturkvarteret Hallarna, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer