skip to main content
Räkna de lyckliga stunderna blott

Räkna de lyckliga stunderna blott

Om

TenoreAmore är en konstellation sångare, där grunden utgörs av tenorerna Johan Palmqvist och Nils "Cavaradossi" Olsson, till vardags tjänstgör vid operan i Malmö. Under årens lopp har ensemblen uppträtt i de mest skiftande sammanhang som konserter, föreställningar, konferenser, galor och mycket mer.

Øresund Entertainment Brass är en ensemble bestående av handplockade yrkesverksamma musiker från England, Danmark, Sverige och Norge. Musikerna i ensemblen är prisade och välrenommerade, och har verkat i stora delar av Europa, USA, Sydamerika och Asien vid de stora scenerna, utöver sin verksamhet i Öresundsregionen. Ensemblen leds av Ystadsmusikern Ossian Edlund, även han prisad av bl.a. Ystads Kommun, Konstnärsnämnden m.fl.

Ensemblen uppträder med alltifrån fyra musiker upp till så många som krävs för omfattningen av en konsert, produktion eller projekt. Med skickliga musiker är ensemblen flexibel, och har medverkat och gett bl.a operakonserter, musikalproduktioner, tv-inspelningar, oktoberfester, allsång, kammarkonserter och mycket mer.

Sociala kanaler