skip to main content
Alingsås IF Fotboll

Alingsås IF Fotboll

Om

Välkommen till Alingsås IF:s officiella biljettsystem online – din plats för spännande fotbollsupplevelser och engagemang! Här har du möjligheten att följa med oss på resan genom spännande matcher och minnesvärda ögonblick.


Bli en del av vår fotbollsfamilj genom att köpa matchbiljetter, säkra ditt säsongskort eller stödja klubben som stödmedlem. Hos oss handlar det inte bara om fotboll – det handlar om gemenskap, passion och stolthet över vårt Alingsås IF Fotboll.


Sätt guldkant på din vardag och boka dina biljetter till kommande matcher. Oavsett om du är en lojal supporter, en inbiten fotbollsentusiast eller bara letar efter en rolig familjeaktivitet, har vi något för alla.


Med ett säsongskort blir du en privilegierad del av vårt supportergäng och får njuta av alla hemmamatcher på första parkett. Du missar inte en enda sekund av spänningen när vårt lag kämpar för seger på hemmaplan.


För dig som önskar ge extra stöd till Alingsås IF Fotboll och vara med och forma framtiden för klubben, erbjuder vi även stödmedlemskap. Det är ett fantastiskt sätt att vara närmare klubben och samtidigt bidra till dess framgång.


Gå med oss på denna otroliga resa och skapa minnen som varar livet ut. Köp dina matchbiljetter, skaffa ett årskort eller bli stödmedlem idag och låt oss tillsammans skapa magi på planen! 


Välkommen till Alingsås IF Fotboll, där fotboll blir passion och passion blir gemenskap.

Sociala kanaler