Logga in / Skapa konto

Sälj biljetter till ditt event.

Börja sälja på bara några minuter.

Sälj mina biljetter

Installationen går i ett kick

Om du kan klara av att lägga upp ett event på Facebook så kan du utan tvekan skapa ett på Billetto. Det är ett löfte.

Hantera betalningar som ett proffs

Vi sköter med betalningsprocessen och godkänner alla de vanliga bank & kreditkorten.

Alla redskap du kan tänkas behöva

Från hanteringen av gästlistor till att scanna biljetter i entrén - vi har lösningen. Vi är fräsiga på så vis.

Noll startkostnader

Vi får vår del genom att ta en låg avgift på 3.5% + SEK 3.99 per biljett. Vem som står för betalningen är helt upp till dig: Du eller dina gäster.

Sälj dina biljetter och ta emot betalningar på nätet

1. Skapa ditt event

Skapa en snygg eventsida på under 5 minuter. Lägg till gratisbiljetter, betalda biljetter, kuponger, merchandise och mer.

2. Sälj dina biljetter

Dela länken till eventet på dina sociala medier eller på din hemsida. Ta emot betalningar med de vanligaste bank- och kreditkorten.

3. Få dina intäkter

Lägg till dina kontouppgifter. Vi ordnar med utbetalningen till ditt konto inom 3-5 bankdagar efter det att ditt event är över och avslutat.


Säljer du inget? Betala inget. Så enkelt är det.

Du betalar inget i huvud taget ur egen ficka för att använda Billetto. Vi tar istället betalt en mindre avgift för var biljett som blir såld.

Bokningsavgift

3.5% + SEK 3.99

per såld biljett ( maxavgift SEK 79.99 )

Betalar för våra webbservrar, utvecklare, kundtjänst mm.

+

Avgift för biljettbetalning

2.5%

av biljettpriset

Täcker alla kostnaderna från kreditkortsföretag och andra betalningshanterings leverantörer.


Du bestämmer själv om du vill inkludera avgiften i ditt biljettpris eller om du vill ha den synlig som en extra kostnad för biljettköparen. Här kan du se hur det ser ut:


Verktyg för att göra ditt event till en succé

Flera olika biljetter

Sälj betalda biljetter, merchandise och matkuponger. Ta emot donationer, erbjud gratisbiljetter eller ta emot registreringar till ditt event. Du kan också sälja förköpsbiljetter som sedan hämtas ut i din egen biljettlucka.

Alla event på samma ställe

Alla dina event samlas under en och samma Billetto-profil. Lista alla dina kommande event på din egen hemsida med en särskild widget.

Flera betalkort

Dina gäster kan enkelt köpa biljetter med de flesta bankkorten: Visa, MasterCard och Maestro för att nämna några.

Designa din eventsida

Skapa en eventsida som sticker ut med enkel formatering, och genom att lägga till schyssta videos, bilder och länkar.

Optimerad för mobil, platta och dator

Din eventsida kommer att se lika bra ut på mobil och platta som på en vanlig dator. Det gör det ännu lättare för dina gäster att boka in ditt event och köpa biljetter.

Publika eller privata event

Vill du inte att ditt event ska vara synligt för alla? Gör det privat med ett enkelt knapptryck. Än mer exklusivt blir det om du skapar hemliga biljetter som kräver åtkomstkod.

Flexibelt deltagarantal

Ont om plats i lokalerna? Ange hur många biljetter du vill sälja totalt, så kan du vara helt säker på att eventet inte blir överbokat.

Generera biljetter

Du kan själv generera utskrivbara biljetter som du kan sälja offline eller använda till kampanjer. De skickas till din e-postadress som en pdf-fil.

Gratis mobilapp

Förbli digital. Med vår kostnadsfria app kan du scanna biljetter i dörren och få en snabb överblick över dina gäster, din försäljning och antal deltagare på plats.

Pålitlig support

Behöver du hjälp, eller har du generella funderingar? Kolla igenom vår kunskapsbas i vårt supportcenter, eller hör av dig till oss på mejl eller telefon.

Mer info om gästerna

Be dina gäster om extra uppgifter - som vilken mat de önskar - genom att lägga till extra textfält att fylla i vid betalningen.

Exportera din gästlista

Vill du skriva ut din gästlista och använda den i dörren? Exportera data om gästerna som PDF, CSV eller XLS (kompatibel med Attendium).

Tracka din försäljning

Din försäljningstatistik uppdateras hela tiden. All info finns tillgänglig inne på Billetto, men du kan också få en daglig rapport skickad direkt till din mejl.

Data från Google Analytics

Integrera ditt event med Google Analytics för att få reda på mer om dina gäster, såsom demografi och vilka kanaler de kommit från.

Data från Facebook Pixel

Koppla ditt event till Facebook Pixel så får du vidare insikter om din publik, som du sedan kan använda till riktade remarketing kampanjer.

30 000+ nöjda arrangörer


Vi har hjälpt över 30 000 arrangörer - från yogalärare till indieband till festivalarrangörer - att promota sina event och sälja biljetter.

"Jag kan alltid lätt & smidigt kolla min gästlista."

- Annette


DANSKURS

"Billetto får mig att se proffsig ut inför biljettköparna."

- Clémence


PRIVAT MIDDAG

"Det är helt enkelt inga konstigtheter."

- Morten


TEKNISK MEETUP