Tänk Stort & GoBack2Basics - lyssna, förstå & agera på kroppens signaler

7 mar 2019 18:00 - 20:30

ABF Stockholm, Beskowsalen, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm


Detta föredrag handlar om att vi alla har en lägsta nivå. Om att vi alla har trauman. Om svårigheten att sätta sig själv först och att säga vad vi känner. Om att rakt ut bara vara oss själva. Denna kväll handlar om att starta om. Om modellen GoBack2Basics i sig själv: om att använda dofter, ord, färger och uthållighet i arbetet med att höja sin egen lägsta nivå. Kroppen vet redan vad den behöver. Det är vår hjärna som står i vägen för förändringen. Och DET går att programmera om.

Jag delar med mig av min lärorika resa från att vara barn till två manodepressiva föräldrar, utvecklat medberoende, resan genom olika slags missbruk och egen psykisk ohälsa samt hur jag tog mig ur. Jag delar med mig på ett humoristiskt och självdistanserat sätt hur jag varje dag arbetar med min lägsta nivå. Hur jag fick lära mig att programmera om, att lyssna, förstå och kommunicera mina egna behov med den ödmjuka inställningen att jag alltid befinner mig i den bästa situationen för att lära mig det jag behöver lära mig & att kroppen redan vet vad jag behöver. 

  • Hur påverkar psykisk ohälsa närstående?  Barnen, partnern, föräldrarna? Hur kan det gå när det gränslösa medberoende barnet blir vuxen?
  • Hjärnhälsa: hur fungerar hjärnan och vilka verktyg kan hjälpa oss att programmera om?
  • GoBack2Basics: dessa fantastiska övningar hjälper oss att stanna, känna & tänka efter inne i vår egen box. 

Jag blev omedvetet tränad i att förutse fara, analysera kroppspråk & sätta andras behov före mina egna. Jag drillades att vara lugn i kaoset. Jag blev att älska kaoset och drogs automatiskt till destruktiva situationer för jag var van att vara där. Ingen visste. Utåt var jag ju fröken perfekt som skulle rädda världen. Driva de stora projekten och vara den inspirerande föreläsaren runt om i Sverige inom projektledning och projektutveckling. Hon som fick alla att samarbeta. Hon som alltid var positiv och glad. Inåt var mörkret totalt och det mesta missbrukades för att fly verkligheten. 

Efter 18 års panikångest & vilopuls på strax under 200 rasade äntligen jag. Mina älskade föräldrar var friska och mitt livssyfte försvann helt. Det var min tur att lära mig det jag inte fått lära mig. Jag fick hjälp att lära mig backa från dysfunktionella situationer, att förlåta & lära känna mig själv. Jag fick lära om allt. Intressen. Gränssättning. Kärlek.

En livsförändring senare lever jag idag ett lugnt liv med min familj, som föredragshållare & internationell fotograf. De flesta dagar fri från panikångest. Jag utbildar mig till mental tränare på Skandinaviska Ledarhögskolan och utvecklar även egna metoder som stärker oss i den medvetna handlingen att ta oss närmare önskad verkligheten snabbare. Jag kombinerar min egen livskompetens med verktyg från bland annat mental träning, färgpsykologi, KBT, NLP mm. idag jobbar jag med detta. För jag vet personligen - kroppen vet redan - den har bara glömt tillfälligt. Allt går att läka!

Tänk Storts mission: att göra världen till en bättre plats genom att inspirera till att höja sin egen lägsta nivå för att på så sätt må och fungera bättre i den vi är idag. 

Kom och bli inspirerad - få verktyg till din egen personliga resa. Kom och upplev en fantastisk kväll där alla dina sinnen kommer kittlas, provoceras & få slappna av!

Vill du skicka hela din personal på en underbar kväll? Kontakta mig för faktura. 

Varmt välkommen!

Ann-Sofie Fryxell

www.tankstort.com

www.afryxellphoto.com

Ord. Vuxen 18 & uppåt. Släpps 6 juli kl 18:00

250,00 SEK + 23,74 SEK avgift