Logga in / Skapa konto

STORMZY (UK) PÅ NOBELBERGET

13 maj 2017 21:00 - 14 maj 2017 01:00

Nobelberget, Sickla industriväg 6, 131 34 Nacka


STORMZY [UK]

Den flyttade konserten har nu fått nytt datum! Den 13 maj kommer Stormzy till Nobelberget!


Tider: 21.00-01.00

Ålder: 18 år


Han är UK-rapparen som vänt upp och ner på den inhemska hiphop-scenen med sin avant-grime och South London-flow och blivit en internationell angelägenhet. När han nyligen besökte Way Out West fick han ett fullsmetat Linnétält att hamna i fullständigt upplösningstillstånd. Stormzy är nästa nivå.


Ett hypnotiskt mixtape och en slaktande debut-EP banade vägen till utnämningen av Best Grime på MOBO Awards 2014. Där och då slog han upp dörrarna, men det var under 2015 och med den freestyledoftande WickedSkengMan 4 han etablerade sig i våra hem på allvar. Utan backup från varken label eller radio blev han ändå en av de mest hypade namnen i hiphopvärlden i sann DIY-anda. Shut Up ligger nu på nästan 37 miljoner visningar på YouTube och nådde i vintras en imponerande topp 20-plats på brittiska topplistan.Nu är Stormzy i full gång med att skriva klart debutalbumet, men det har inte hindrat honom från att släppa riktigt tunga överraksningstunes med jämna mellanrum ändå.


"Sometimes I just need to say something right now. Things I wanted to get it off my chest. No matter what campaign I'm on, I always want to be able to drop a track whenever I want."


När han tidigare i år gästade och tog en vers på Cherries Aldrig Igen (må sådär) nådde han närmare djupen av våra svenska hjärtan än vad brittisk kultur kommit på länge. Kärleken för Stormzy – aka The Problem, aka Big Mike, aka Stiff Chocolate – har växt enormt i Sverige den senaste tiden vilket den imponderande publiken på hans gig under Way Out West är ett kvitto på. Något säger oss att detta bara är början.


Tider: 21.00-01.00

Ålder: 18 år


Länkar:

https://www.facebook.com/stormzyofficial/?fref=ts

https://www.youtube.com/user/StormzyTV

https://twitter.com/stormzy1?lang=sv

https://www.instagram.com/stormzyofficial/Förköp

Stängd