Logga in / Skapa konto

SSFP Årsmöte 2017

25 feb 2017 14:45 - 17:00

Lokal på bottenvångingen, Ringvägen 76, 118 60 Stockholm


Varmt välkommen till Svenska sällskapet för filosofisk praxis (SSFP) årsmöte 2017.

Tid, plats & agenda

Årsmötet kommer att äga rum lördagen den 25:e februari, med start kl. 15:00. Adressen är Ringvägen 76 (nedre botten) i Stockholm, t-bana Skanstull, kom gärna 15 min innan för registrering.

Agenda:

14:45 - Ankomst

15.00-15.15 - Filosofisk inledning (Ann s. Philgren)

15.00 -17.00 - Årsmöte

17.00 - Gemensam middag för både praktiserande och icke-praktiserande medlemmar

Middagmingel efter årsmötet

Efter årsmötet ca 17:00 är alla medlemmar välkomna att stanna på middagsmingel till självkostnadspris. Vi hämtar mat från ”matmekkat” Teatern. Föreningen bjuder på dryck. Anmälan till middagen görs via biljetten nedan.

Rösträtt på årsmötet

Rösträtt på årsmötet har den som innan årsmötets start har betalat in medlemsavgiften för 2016 eller 2017. Betala in medlemsavgiften via biljetten nedan.

Förslag från medlemmar (motioner)

En motion är ett skriftligt förslag på förändring hos Svenska sällskapet för filosofisk praxis. Det kan vara ett förslag på en fokusfråga, en aktivitet (ex. utbildning, filosoficafé, et.c.), eller ett förslag på en stadgeändring eller något annat.

Alla som är medlemmar hos oss kan skriva och skicka in en motion till årsmötet. En motion kan vara allt mellan några meningar till några A4-sidor lång, det viktiga är att ”motionären” (den som har skrivit motionen) känner att budskapet och argumentationen är tillräcklig för att de som kommer på årsmötet förstår vad som menas. Om motionären är närvarande vid årsmötet får han/hon självklart även chansen att argumentera för och svara på frågor om sitt förslag. Motioner skickas till styrelsen på info@filosofiskpraxis.org. Observera att sista datum för motioner är 11:e februari.

Frågor m.m.

Vid övriga frågor, kontakta styrelsen på info@filosofiskpraxis.org.

Varmt välkomna!

Styrelsen

Redan medlem i SSFP

Stängd


Redan Praktiserande medlem i SSFP

Stängd


Medlemskap i SSFP

Stängd


Deltagande utan rösträtt på årsmötet

Stängd


Middag till självkostnadspris

Stängd