Premiär, Docklands Club Sessions

26 feb 2016 21:00 - 27 feb 2016 03:00

Nya EnArena, Palmfeltsvägen 1, 121 62 Stockholm


Under året presenterar vi ett antal konceptkvällar på ombyggda EnArena - Docklands Club Sessions.

Ambitionen med Docklands Club Sessions är att vidareutveckla och fördjupa technoscenen där de kulturella rötterna kommer från HBTQ-rörelsens och den svarta minoritetens framväxt i Detroit, Chicago och New York under det sena 80-talet. De visade oss vägen. Tolerans och frihet var ledord man värnade extra hårt. Vi tycker att den lågan aldrig får slockna; individuell frihet i gemenskap är vägvisande i ambitionen. Lika mycket då som nu.

Vi kommer bjuda in dj´s och musikkreatörer från världens alla hörn fär att manifestera detta under våra DCS kvällar på Nya EnArena.

Linan på premiären den 26/2
Luke Slater, UK, Mote Evolver

NMNMNR, UNCAGE/Berlin

Mirja Larsson, Esperanto

LEGO, Funny Bunny, Parabel

Efter en ombyggnad där känslan av sliskig nattklubb ersatts av sköna stålbalkar, massiva betongprofiler och frihetsgivande takhöjd är det dags att dansa in den nya lokalen. Självklart är det fokus på musiken och det visuella men samtidigt är det också en manifestation för vår #RättAttDansa. För som alltid finns livets mening inte på en utan flera nivåer. Den kända frasen "vi bär inte tegelstenar, vi bygger en katedral" är sällsynt aktuell ur vårt dansperspektiv.

I tider när vår scen växer rekordsnabbt, när fler och fler kommer till våra evenemang är det viktigt att behålla det som är kärnan i vår kultur: Kärlek, tolerans och passion. Dessa tre ord gestaltas av människor som beter sig just på dessa sätt. Att lyssna på Techno är stort. Att vara Techno är större!

Varmt välkommen att fortsätta technokulturbygget!

Många kramar
Åke & Eie

Förköp på Billetto: Early bird 120. Ordinarie 160. Dörr 200.

Inklusive efterfest 03 - 08, 300. Endast förköp.

18 år. Leg.Biljett, Early bird

Stängd


Biljett, ordinarie

Stängd


Donation

Stängd


Biljett, inkl efterfest

Stängd