PALE HONEY + Fabian Brusk Jahn @Smedjan

11 nov 2017 19:00 - 23:00

Smedjan, Volrath Bergs väg 12, 448 50 Tollered


PALE HONEY

(på scen ca 21:00)

Två år har passerat sedan Göteborgsbaserade Pale Honey – Tuva Lodmark (sång och gitarr) och Nelly Daltrey (trummor) – släppte sitt internationellt kritikerrosade debutalbum som bl.a. genererade en P3 Guld-nominering som ”Årets nykomling”. Den 13 oktober i år släpptes då äntligen det efterlängtade och hypade albumet "Devotion". De tre första singlarna från albumet har redan spelats flitigt på P3 och den 5 oktober startade bandets Europaturné för att bland annat landa i Tollered. Det bästa sättet att uppleva Pale Honey är just live då de uppträder som trio med bandets producent Anders Lagerfors som förstärkning. Detta är en unik händelse

FABIAN BRUSK JAHN

(på scen ca 20:00)

Fabian Brusk Jahn har tidigare synts mest i rollen som sångare i punkiga rock'n’roll-kvartetten "Death by armborst". Nu är Fabian aktuell som soloartist och har skruvat ner tempot rejält där han behandlar både mörker och ljus mot en bakgrund av rootsig blues. I mars månad i år släppte Fabian EP:n "Faceless creatures" på göteborgsbaserade bolaget suicide records. Fem spår som pendlar i olika riktningar, med den fingerplockade gitarren och spröda rösten som röd tråd, och där favoriter som Tom Waits och Nick Drake spökar rejält.

PLATS:
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserterna börjar.

BILJETTER:
Endast 70 biljetter!
Förköp ett krav, obligatorisk vänskap/medlemskap.
(Vi säljer 10 st ståbiljetter extra i dörren från kl. 19. Medlemskap krävs vid köp i dörren.)

Biljett: 230 kr
Redan vän/medlem: 180 kr

Kulturföreningen ser fram emot att träffa dig! På våra kvällsarrangemang krävs obligatorisk vänskap/medlemskap. Läs mer om vad det innebär, mer om vårt program och om hur du blir medlem i kulturföreningen här. Varmt välkommen!

Biljett (är redan medlem)

Stängd


Biljett (inkl. medlemskap)

Stängd