Öland Roots 2019

10 jul 2019 12:00 - 14 jul 2019 14:00

Sandbergens Festplats, Dansbanevägen, 386 60 MörbylångaBILJETTSLÄPP DEN 15 DECEMBER
PÅ LÖRDAG KLOCKAN 12.00 SLÄPPS BILJETTERNA TILL SOMMARENS KÄRLEK!

Stegrande biljettpris
Vi har ett stegrande biljettpris där de som har mer i plånboken kan köpa en dyrare biljett, så att de som har mindre i plånboken kan köpa sin biljett billigare. Det är ett begränsat antal biljetter i varje priskategori som löper från 995 kr till 1695 kr för en 3-dagars biljett. När biljetterna inför 2018 års festival släpptes köpte var femte besökare en dyrare biljett så att någon annan kunde köpa sin billigare. I alla 3-dagarsbiljetter ingår vår fantastiska tältcamping och en städdeposition på 200 kr.

Gratis för barn och äldre
Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen, genom att visa sin legitimation i entrén och fylla i ett kort formulär.

3-dagars biljett
Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en 3-dagarsbiljett. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för en 3-dagars biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen.

1-dags biljett - Camping ingår inte i denna biljettkategori - Släpps till våren
Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med 3-dagarsbiljett som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens kulturaktiviteter!

Ungdomsbiljett - 12 till 15 år
Om du vill besöka festivalen tillsammans med din ungdom så har vi ett ungdomspris på 3-dagars biljetten. Om ditt barn är mellan tolv och femton år kan du köpa till en ungdomsbiljett när du köper en biljett till dig själv.

Ungdomsbiljetten gäller bara i kombination med en vuxen-biljett eftersom festivalens nedre åldersgräns är 16 år. En person under 16 år kan alltså inte lösa in sin biljett i entrén utan att dess målsman också löser in sin biljett.  En 3-dagars ungdomsbiljett kostar 600 kr, festivalens tältcamping ingår men städdepositionen ingår inte i denna biljettkategori. Ungdomsbiljetterna finns bara ett begränsat antal, först till kvarn.

SVERIGES MYSIGASTE FESTIVAL
Öland Roots är beläget i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten och arrangeras av en ideell kulturförening på södra Öland. Fokus för bokningarna är att visa på bredden inom den karibiska världsmusiken och är en mix mellan stora svenska artister, hypade nykomlingar och internationella favoriter. Gemensamt för alla akter är deras fantastiska framträdanden och deras positiva budskap om en rättvis värld fri från diskriminering och förtryck. Artisterna släpps löpande på vår hemsida under vintern och våren 2019. 

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. För de som vill ha en lugnare och barnvänlig festivalupplevelse finns det en familjecamping och en lugn camping. Utöver detta erbjuds besökaren en kulinarisk upplevelse med KRAV-certifierad och vegansk mat från alla världens hörn, god dryck i vårt restaurang och bar, mängder av konstinstallationer och mer än 100 programpunkter av kulturaktiviteter, yoga, dans, pyssel, surf, graffiti och barnaktiviteter.

FÖLJ FESTIVALENS ARBETE

Hitta Öland Roots på sociala medier under #ÖlandRoots
Öland Roots på Facebook
Öland Roots på Instagram
Öland Roots på YouTube
Öland Roots på Twitter3-DAGAR ink camping - 995 kr

Ej släppta


3-DAGAR ink camping - 1295 kr

Ej släppta


3-DAGAR ink camping - 1395 kr

Ej släppta


3-DAGAR ink camping - 1495 kr

Ej släppta


3-DAGAR ink camping - 1695 kr

Ej släppta