Logga in / Skapa konto

Klubb Norran: These Heavy Clouds + Bottenvikens Silverkyrka + Molnet och Boys DJ-set

10 feb 2017 20:00 - 11 feb 2017 01:00

Oceanen, Stigbergstorget 8, 41463 Göteborg


OBS: Förköp till 18.30 på konsertdagen. Eventuellt resterande biljetter säljs i entrén.

Klubb Norran presenterar Sabina Wärme från Systraskap med hennes soloprojekt These Heavy Clouds. På scen står också Bottenvikens Silverkyrka + DJ-set från Molnet och BOYS!

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 10 februari
Tid: 20.00 – 01.00
Åldersgräns: 20 år
Event: facebook

THESE HEAVY CLOUDS
När Sabina Wärme (Systraskap) startar soloprojekt är det med musik som får det att skava lite själen. Tänk dig att du blandar ett kl 02:45-dansgolv, de sista dagarna av sommaren och en livskris med en burk pärlemorglitter och ett brustet hjärta. Nånstans i den röran hittar du These Heavy Clouds.


Live samsas tunga elektroniska beats med stråkar och glittra syntslingor. Soundet har beskrivits som mörk popmagi. I oktober släpptes singeln ”Den här hösten kommer döda mig” och i samband med det gjordes ett fåtal livespelningar, bland annat på Under Bron i Stockholm. I februari kommer singel nummer två, och senare under våren släpps debut-ep:n ”Jag var molnen”. Hela ep:n produceras tillsammans med Lisa Gagerman.


Bottenvikens Silverkyrka
Bottenvikens Silverkyrka spelar väckelseacid och kommer med sin maskinpredikan fullastad med monotona syntljud, trummor, körer och trumpeter. Det kommer spelas låtar från "Det stora uppvaknandet" samt kommande "Arken" och annat livematerial. Med på scen är Ellen Vikström som gör visuals.


MOLNET & BOYS DJ-set

Albin Marklund (Molnet) och Nora Karlsson (Boys) aka två superstars och forna Norranakter avslutar kvällen med att lyfta alla pronomen från dansgolv till ovan molnen.

Biljett

Stängd