J.P. Harris & Chance McCoy

2 mar 2017 19:00 - 3 mar 2017 00:00

Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert, Norrtullsgatan 12N, 10235 Stockholm


Dörrar: 19.00 Show: 20.00 Biljettpris i dörren: 300:-

FÖRBAND: Six String Yada

Som topping på struten bjuder kvällen på norra europas old time-upplevelse med makalösa Six String Yada. Håll i hatten, för när Yada drar igång finns det inga kompromisser! Om du har sett dem live vet du att de tar den amerikanska folkmusiken till den yttersta gränsen för intensitet och ös innan de skruvar upp energin till explosiva nivåer. Om du inte har sett dem, missa inte chansen nu! Six String Yada lämnar ingen besviken!

'Om man inte smittas av den här gruppens energi och spelglädje så blir man nog inte smittad av något. Det är skickligt spel, spralliga toner, på allvar men lustfyllt.' – Korrö Musikfestival"

JP HARRIS:

När Nashvillekändisen JP Harris ger sig ut på Europaturné i duosättning med Chance McCoy från självaste Old Crow Medicine Show så är det dels en big deal för alla med smak för traditionell country, men kanske främst för den stora och entusiastiska oldtimepubliken som länge suktat efter detta.


JP och Chance möttes under omständigheter som kan te sig något annorlunda mot många andra duor: under en veckolång, lerig fiddler's convention bland bergen i West Virginia, för många år sedan. Under de efterföljande tio åren fortsatte de att springa på varandra slumpmässigt och det slutade varje gång med att de drack sig packade på maltwhisky och förlorade sig i gamla traditionella fiol-och-banjo-låtar från 1800-talet som de båda älskar innerligt.
Med tiden bildade JP Harris sitt ryktbara honky tonk-band JP Harris & The Tough Choices (som turnerat i Skandinavien både 2015 och 2016), medan Chance McCoy gick vidare och anslöt sig till det Grammy-belönade Old Crow Medicine Show vars skivor i dagsläget sålt flera gånger platina.

Välkomna!

Biljett

Stängd