Inspirationsföreläsning med mentorer

9 mar 2017 18:00 - 21:00

Brewhouse, Åvägen 24, 412 51 Göteborg


Makten Över Musiken i Göteborg presenterar:

Inspirationsföreläsning med mentorerna Anna Svensdotter Dimle, Mia Samuelsson och Åsa Bilén.


ANNA SVENSDOTTER DIMLE

Anna är verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse, och hon kommer prata om hennes resa med Brewhouse, och hur en kan skapa en helt ny och unik verksamhet. Är allt möjligt, och är det ens ledarskap som gör att det stormar inom organisationen eller är det rent utav framgångsfaktorn?

"Att leda en bubblande och nyskapande kulturfabrik – att lära, inkludera och inspirera - att aldrig tappa riktningen framåt!"


MIA SAMUELSSON

Mia är konstnärlig ledare för Göteborgs Kulturkalas, och kommer prata om Kulturkalasets arbete med inkludering, mångfald och jämställdhet, något dom fick pris för under årets upplaga av Sweden Live. Där fick dom ta emot Live-Apan för Årets Insats med motiveringen ”Sedan 1991 har festivalen varit en folklig plattform för jämställdhet och mångfald. Idag är det Sveriges kanske största och mest framgångsrika integrationsprojekt."


ÅSA BILÈN

Åsa är producent på Lisebergs underhållningsavdelning och arbetar främst med artistbokning till deras utomhusscener. Hon kommer prata om Lotta på Liseberg som är hennes huvudprojekt, ett fantastiskt kul, inspirerande men också krävande jobb där olika delar av branschen möts.


-------------------------------------------------

Datum: Torsdag 9e mars

Tid: Kl. 18.00 - 21.00

Plats: Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg

Tillgänglighet: Ramp till entré, hiss finns till våning 2

Kostnad: 50 kr (+avgift)

OBS endast förköp via Billetto


-------------------------------------------------

Presenteras med stöd från Postkodlotteriets Kulturstiftelse

Biljett

Stängd