FeelGood kväll: Go Back to Basics Fagersta

30 aug 2018 18:00 - 20:00

Lindgården Konferens, Kyrkvägen 7, 737 32 FagerstaEn Allvarlig Fartfylld Rolig FEELGOOD-Kväll i Fagersta


Som barn till två bipolära (manodepressiva) föräldrar blev jag omedvetet tränad i att förutse fara, analysera kroppspråk & sätta andras behov före mina egna. Jag drillades att vara lugn i kaoset. Jag blev att älska kaoset och drogs automatiskt till destruktiva situationer för jag var van att vara där. Ingen visste. Utåt var jag ju fröken perfekt som skulle rädda världen. Driva de stora projekten. Föreläsare runt om i Sverige inom projektledning och projektutveckling. Hon som fick alla att samarbeta. Hon som alltid var positiv och glad. Inåt missbrukades det mesta för att fly verkligheten och tempot var högt för att slippa känna efter för mycket.

Efter 18 års panikångest & vilopuls på strax under 200 rasade äntligen jag. Mina älskade föräldrar var friska och nu försvann mitt livssyfte helt. Det var min tur att lära mig det jag inte fått lära mig. Jag fick hjälp att att backa från dysfunktionella situationer, att förlåta & lära känna mig själv. Jag fick lära om allt.

En total livsförändring senare lever jag nu ett 100 % autentiskt lugnt liv med min familj, som föreläsare, coach & internationell fotograf. De flesta dagar fri från panikångest. Jag utbildar mig till mental tränare och utvecklar även egna metoder som stärker oss i den medvetna handlingen att ta oss närmare önskad verkligheten snabbare. Jag kombinerar min egen livskompetens med verktyg från mental träning, neuropsykologi, doftlära, musikpsykologi, kostlära, färgpsykologi, positiv psykologi, KBT, NLP mm. Hela metoden baseras på att upptäcka, äga och genomföra lösningsinriktade handlingar samtidigt som hjärnan avlastas. Att ta sig tillbaka i sin egen autenticitet eller finslipa den.

Jag vill bjuda in dig till en respektfull, allvarlig & härligt humoristiskt fartfylld kväll där du får med dig:

  • Personlig kunskap/förhållningssätt i dysfunktionella familjesituationer, vad det kan leda till & hur såren kan läkas
  • Feelgoodkänslor som kanske bär dig till nya insikter om dig själv och din egen kapacitet (som för övrigt är oändlig)
  • Back 2 Basics: smakprov på verktyg som hjälper dig stanna, känna & tänka efter inne i boxen.

och mycket mycket mer.

Kom och bli inspirerad - få verktyg till din egen personliga resa. Kom och upplev en fantastisk kväll där alla dina sinnen kommer kittlas, provoceras & få slappna av!

Varmt välkommen!

Ann-Sofie Fryxell

www.tankstort.com

www.afryxellphoto.com

Vuxen Earlybird: slutsålt

Stängd


Barn & ungdom (upp till 17 år)

Stängd


Ord. Vuxen 18 & uppåt.

Stängd