#emeet Göteborg

7 sep 2016 08:30 - 23:15

Park49 / Västsvenska handelskammaren, Parkgatan 49, 41138 Göteborg


Innan du ansöker om biljetter måste du bestämma dig om du vill delta på hela emeet-kalaset eller bara under dagen. Skillnaden mellan dessa biljetter är alltså att en dagbiljett ger dig tillträde till emeet under dagen medan en dag- + middagsbiljett även ger dig en plats på middagen och festen på kvällen. Vilken typ av biljett du väljer är bindande och om du mot förmodan inte skulle dyka upp tillkommer en ”no show”-avgift på 699 kr.

Är du leverantör gör du som ovan fast väljer alternativet "leverantörsbiljett" - Dessa biljetter är otroligt begränsade och om du blir godkänd faktureras du 4999:- i samband med att vi skickar biljetten.

När du väl bestämt dig för vilken biljettyp du önskar klickar du på denna och fyller i allt som krävs för att vi ska kunna behandla din ansökan (Du hamnar alltså på vår gästlista). Nu är det bara att hålla tummarna för att du uppfyller kraven (LÄNK) och invänta ett svar från oss – Uppfyller du kraven kommer du få ett mail med en kod – Denna använder du på Billetto hemsida (LÄNK) för att få tillgång till din riktiga biljett. Biljetten kommer skickas som ett mail och denna tar du med dig på den stora dagen. Lätt som en plätt! Lycka till, så ses vi förhoppningsvis den 7e september!

Ansökan gratisbiljett

Stängd


Leverantörsbiljett 4999:-

Stängd