Dialogkafé kring hälsa och stress

5 okt 2017 08:30 - 12:00

NAV Sweden, Marcusplatsen 9, 131 34 Nacka


Vet du hur stressad du är just nu? Hur vet du det? Det är många av oss som tror att vi har koll på vår stress men som ändå går in i väggen med lång sjukskrivning som följd. Men det händer inte dig, eller hur?

Med fokus på förebyggande hälsoarbete bjuder MyHappiness in till ett Dialogkafé där vi fördjupar oss i vad hälsa är, faktorer som hindrar vårt välmående, hur vi kan hitta hållbara strategier för att må bra och enkla saker vi kan göra för att optimera både fysisk, psykisk och och kognitiv hälsa.

Ni får också bekanta er med ett unikt digitalt instrument som kan användas både till vardags och i arbetslivet. Instrumentet uppmuntrar till egenreflektion på personligt plan och för företag/organisationer till ett preventivt hälsoarbete för en friskare arbetsplats och minskade sjukskrivningar. Instrumentet är och kommer att vara gratis för privatpersoner.

Välkomna
MyHappiness.se

Program:

08.30-09.00 Lättare frukost

09.00-09.30 Introduktion kring hälsa och stress av Sverker Månsson, grundare av MyHappiness. Sverker har studerat och praktiserat hälsa och stresshantering de senaste 10 åren

09.30-11.30Dialogkafé. En interaktiv mötesform (så likt ett kafé det kan bli…) där deltagarna själva reflekterar kring begreppet Hälsa. Anders Holmberg, utbildningsansvarig och förändringsledare på MyHappiness, lotsar dig igenom förmiddagens planerade kafferast.

11.30-12.00Presentation av MyHappiness instrument för hälsouppföljning och preventivt stressarbete och ett upplägg för fortsatt hälsoarbete både för företag och privatpersoner.

Datum: 28 sept, 5 okt samt 12 okt

Anmälan:Görs hos billetto

Kostnad: 90:- /person (självkostnadspris med fika + Billetto admin avg)

Hitta hit:https://www.hitta.se/kartan/pl/marcusplatsen%209%2...

Biljett

Stängd