Christina Herrström och Charlotta von Zweigbergk

11 apr 2018 18:00 - 20:00

ABF Stockholm,, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm


Christina Herrström, som skrivit böckerna och TV-serien om Ebba och Didrik, boken och TV-serien Glappet, den Augustprisnominerade Tusen gånger starkare, och en rad vuxenromaner, är åter aktuell med en efterlängtad ungdomsroman. I Tionde våningen försöker 17-åriga Jorinde axla ansvaret för sin deprimerade far efter föräldrarnas skilsmässa. Hör henne här tillsammans med Charlotta von Zweigbergk, aktuell med Dippen & jag, en ömsint berättelse om en komplicerad far-och-dotter-relation och om att ta hand om en åldrande förälder. Hon har tidigare skrivit flera romaner och barnböcker och blev för den hyllade boken Fattigfällan nominerad till Augustpriset.

Jenny Jägerfeld, psykolog och författare, leder detta samtal om fader-dotter-relationen i litteraturen. Om ansvarstagande, skuldkänslor, lojalitet, familjeband och om stark, orubblig, villkorslös kärlek.

Medverkande:
Christina Herrström, författare
Charlotta von Zweigbergk, författare

Samtalsledare:
Jenny Jägerfeld, psykolog och författare

Lokal: Katasalen, plan 1.
Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!

Biljett

Stängd


Student, pensionär, arbetssökande

Stängd