Barnteater: VÄRLDENS BÄSTA TÅRTA!

4 nov 2017 11:00 - 11:30

Nääs Fabriker, 448 50 Tollered, 448 50 Tollered


GöteborgsOperans nyskrivna opera Världens bästa tårta är en finstämd och humoristisk berättelse med starka känslor och lyckligt slut. Sång, musik och dans! Rekommenderas för barn mellan 4 och 6 år.

Barnet och Tyghunden har lekt alla lekar som passar barn och hundar. De har spelat, ritat, bollat, byggt. Vad ska de göra nu? Mamma, hon sitter bara vid bordet och jobbar. Då får Barnet en idé: ”Vi gör en tårta till henne! Blanda, smeta, knåda, dega, mycket av allt, vi får inte vara fega!”

Det blir världens bästa tårta. På den finns allt som barn och mammor och hundar gillar. Men Mammas ögon är för trötta. Hon ser bara stökigt kök och kras. Barnet och Tyghunden får nog. ”Nu flyttar vi till Norrland och kommer aldrig mer tillbaks.”

Teatern är 25 minuter, och spelas två gånger under dagen.

PLATS: Sjölyckan, Spinnerivägen 6 i Tollered. På promenadavstånd från Nääs Fabriker. Parkering finns vid Sjölyckan. Är även tillgängligt för rullstol.

................................................

Om Kulturlov på Fabriken:

I ett levande kulturarv finns det alltid något att göra. På loven har vi tänkt lite extra på våra små besökare när vi bjuder in till workshops, teater, musik eller dansupplevelser. Bekanta dig med omgivningarna och kombinera med en promenad, shopping & en bit mat eller fika. Visste du att det i Tollered vid Nääs Fabriker finns allt från naturlekplats, hotell, biograf, kanotuthyrning och mycket mera? Välkommen hit!

Arrangeras av: Föreningen Smeden & Spindeln, Nääs Fabriker, Lerums kommun/Kultur & Fritid. Läs mer på www.naasfabriker.se och www.smedenochspindeln.com.


Biljett kl. 11

Stängd


Biljett kl. 14

Stängd


Biljett kl. 16

Stängd