ASEA Scandinavian Post Convention & Launch of New Products

27 okt 2018 11:00 - 17:00

Folkets hus, Olof Palmes plats 1, 413 04 Göteborg, Sverige, Olof Palmes plats 1, 413 04 Göteborg


Vi samlar alla Team från hela Skandinavien och tar del av erbjudanden för EU lanseringen av våra NYA PRODUKTER samt teamutbildning, inspiration och än mer kunskap. Ta rygg på några av de främsta i Skandinavien under vår team-träning för att nå högre höjder i Din ASEA-Business. Träffa och få alla gobitar om de enorma framtidsutsikter vi sitter på med ASEA, från vårt Europa-huvudkontor: Regional VP of Western Europe Jörg Höche samt från Huvudkontoret i USA: ASEAs President Jarom Webb

VIP Middag
på kvällen efter eventet kl 19.00 för ASEA Brons Executive och högre + 1 valfri gäst - Boka biljett separat i biljettlistan. Se mer info längre ner!

OBS Erbjudande på nya produkterna som lanseras, utlottning av nya produkterna samt att det kommer ge STORA fördelar att delta här på vårt Skandinaviska Post Event i Göteborg för dig som planerar att åka på ASEAs Envision Konferens i Barcelona i Februari.

______________

Erbjudande på hotellrum
dagarna kring vårt Skandinaviska Post Event i Göteborg

HOTEL OPERA - NILS ERICSONSGATAN 23,  411 03 GÖTEBORG
Double room, single use (160 cm) 1076 SEK/night, 1276 for 2p
Double room, single use (140 cm) 986 SEK/night, 1186 for 2p
Superior room, single use (twin bed) 1346 SEK/night, 1546 for 2p
Single room ( 90 cm ) 897 SEK/night
Bokas via MAIL eller TEL
+46 (0)31-80 50 80 | HOTELOPERA@PROFILHOTELS.SE
Vid bokning, uppge ASEA för att få dessa rabatterade priser!
https://ligula.se/profilhotels/hotel-opera/

______________

Biljettpris 250 kr / person

Eventet riktar sig främst till Partners men innehållet kommer vara oerhört värdefullt även för de som ännu inte är Partners, så alla med biljetter är välkomna att delta.
Biljettbokningen är bindande och ej återbetalningsbar, men kan överlåtas till annan person om du ombesörjer det själv 
Du kan välja till en försäkring via Billetto för ev återbud.


VIP Middag för ASEA Brons Executives (alla kan bli det innan dess) och uppåt (+ 1 valfri gäst) lördag kväll, 27 okt, direkt efter vårt Skandinaviska Post Event i Göteborg, kl 19.00. Boka separat biljett senast den 19 oktober kl 21.00. Belopp för Mat och dryck som överskrider 200 kr betalas av respektive person på plats på Restaurangen, vi återkommer närmare inpå om lokal till anmälda deltagare! Bindande bokning, ej återbetalningsbar. Begränsat antal platser. Ange ev allergier samt Kött, Fisk eller Veg/Vegan

Vi gillar att förena nytta med nöje, fira framgång och umgås, ha trevligt ihop och ta vara på tillfällen när vi är många samlade på samma ort att även ses över en härlig middag och lära känna fler, dela erfarenheter och inspireras att bidra i än mer människors liv tillsammans!


Varmt välkomna!

Dela länken med andra www.billetto.se/e/306389

Event Biljett

Stängd


VIP middag för Brons & högre

Stängd