Eventsidan

På måndagmorgon, den 6 juni, maxas din eventbild från 600x400px till en billboard på 1440x600px. Oroa dig inte, din nuvarande bild kommer att klara sig fint! Gå dock gärna in och uppdatera till en större version under nästa vecka så att du slipper en pixlad bild.

Hur ser en bra bild ut?

Less is more! Tänk på att en bild säger mer än tusen ord. Den nya eventsidan kommer att ha all viktig information – datum, pris och plats – precis under bilden så det är helt enkelt lite överflödigt att ha den texten även på bilden.

Logga

Är det en biljett i din ficka, eller är du bara glad att se mig? När det är dags att byta outfit måste man ha det där lilla extra, och vår statement piece är helt klart vår nya, slimmade logga. Det bästa är att du gärna får låna den!

Ladda ner

För bästa läsbarhet vore det toppen om ni ger loggan lite extra space. Minsta marginal runt loggan beräknas på x-höjden, som räknas från den lägsta horisontella delen av b:et, och den högsta horisontella punkten på i:et. Du kan också använda ögonmåttet, det brukar gå bra.

Profil

Din Billetto-profil drar strålkastarljuset till dig och lockar besökare till alla dina evenemang. När andra besöker din profilsida ser de ju alla dina event och kan följa dig för att få de senaste uppdateringarna om vad du har på gång.

Kolla in våra tips för en snyggare profilsida.