Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Yin yoga & Authentic Relating - Embodied conversations

arrangementet ble avsluttet

Yin yoga & Authentic Relating - Embodied conversations

Fra 250,00 SEK

Sted

Dato

13. April 2024, 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkomna våren i vila och gemenskap, bland kuddar och filtar under en återhämtande förmiddag med Yin Yoga & Autentisk Relaterande.


𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐜𝐭:

Big Heart Community skapar närande workshops och retreat för alla oss som längtar efter sammanhang och gemenskap. I vila och i lek, i djup kontakt med oss själva och med andra finner vi stunder att bara vara och tillhöra precis i den form som vi är. Mjuk personlig utveckling med ödmjukhet och värdighet i fokus.


𝐘𝐢𝐧 𝐘𝐨𝐠𝐚 - 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐭𝐭 𝐠ö𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠

Denna lördag startar vi på våra yoga mattor med filtar, kuddar och bolster för att vila in i en mjuk Yin yoga klass - en vilsam yoga form där vi stannar i positioner nära golvet under flera minuter för att sträcka ut bindväven och mindet. Nära varandra, i gemenskap och i tystnad sjunker vi djupare in i det parasympatiska nervsystemet för djupt återhämtning.


𝐀𝐮𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞 - 𝐧ä𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐥𝐢𝐯𝐞𝐭𝐬 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐨𝐦𝐫å𝐝𝐞𝐧

Autentisk är att vara äkta, ärlig, avslöjande och transparent, så att andra kan se, höra och känna vår inre värld. Att relatera är att inse att det finns någon annan på andra sidan relationsfältet, med en unik upplevelse som är lika rik och komplex som vår egen.

AR inspirerar till ett mer levande, vaket och medvetet förhållningssätt i alla dina relationer - med dig själv, andra och världen. Sittande i en cirkel, i par övningar och i grupp övningar utövar vi kommunikationslekar enligt AR's alla olika formler och verktyg.


𝐓𝐀𝐊𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘𝐒

– Återupptäck ditt andetag och kopplingen det har med ditt nervsystem

– Självuppskattning och självkärlek

– ⁠⁠En starkare kontakt mellan hjärtat och mindet för en vänligare inre dialog med dig själv

– Kommunikations verktyg som tar dig närmare andra

– Endorfin påladdning deluxe


𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞?

Inbalance Yoga studio Hornstull

Hornstull Strand 9

Arrangør

Big Heart Community skapar närande workshops och retreat för alla oss som längtar efter sammanhang och gemenskap. I vila och i lek, i djup kontakt med oss själva och med andra finner vi stunder att bara vara och tillhöra precis i den form som vi är. Mjuk personlig utveckling med ödmjukhet och värdighet i fokus.

Lokale

Inbalance Yoga, Hornstulls strand 9, 117 39 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer