Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Vinprovning - Masterclass BORDEAUX

arrangementet ble avsluttet

Vinprovning - Masterclass BORDEAUX

Fra 550,00 SEK

Sted

Dato

10. April 2024, 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkommen på Masterclass - Bordeaux!

Tänk dig en afton med härliga viner från legendariska Bordeaux. Tänk dig att få sippa sig igenom klassisk mark, uppleva nyanser, jordmåner och slott. Diskutera årgångar, lagringspotential och utveckling. Tänk dig sedan att du får göra det med Johan Edström. 

Wine Table bjuder in till ett djupdyk av storstilade mått i ett av världens mest berömda vinområden där cabernet sauvignon och merlot står i fokus. Vi utlovar historia, anekdoter och vinkunskap av sällan skådat slag.

Johan Edström är en av Sveriges mest meriterade Bordeaux-kännare. Han har inte bara grundat Svenska Sommelierföreningen, tävlat i ett antal stora internationella vintävlingar utan har också varit chefssommelier på Restaurang Leijontornet samt Vinkällaren Grappe.

Numera jobbar Johan som frilansföreläsare och skribent med uppdrag på bland annat Vinkällan och här på Wine Table. Dessutom har Johan varit med och författat det klassiska verket "En värld av Vin".

Missa inte detta tillfälle, boka din biljett idag.

Pris: 550 kr
När: 10/4 kl.18.00-20.00 (insläpp från kl 17.45)
Var: Rehnsgatan 24 i Stockholm

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor för kvällen 👠 (behöver du en stol så maila oss på hej@winetable.se så löser vi det)

Välkommen till en härlig provning hälsar, 

Wine Table och Johan Edström 

Arrangør

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva. Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokale

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer