Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Trixteaterfestivalen - Cirkus Gaston & Caligari - Tar höjd!

arrangementet ble avsluttet

Trixteaterfestivalen - Cirkus Gaston & Caligari - Tar höjd!

Fra Gratis

Sted

Flere tidsluker

2 November 2023 - 4 November 2023
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Cirkus Gaston och Caligari – Tar höjd!

Cirkus Gaston och Caligari är en clowninspirerad cirkusföreställning som lockar till glada skratt och vilda applåder.

Gaston vill framföra sin fantastiska cirkusföreställning och försöker förmå den smått busige Caligari att vara med.

Jonglering, trolleri och balanskonster blandas med humor och musik där alla bjuds in att delta utan att behöva komma upp på scen.

Genom att samarbeta så lyckas Gaston och Caligari med ett konststycke som blir mer fantastiskt än vad de själva hade kunnat ana.

Målgrupp: 6-12 år, familj

Föreställningen spelas under Trixteaterfestivalen – nu tisdag till lördag!

Cirkusfestival för hela familjen!

På höstlovet blir det enligt tradition festival på Trixteatern igen. Den här gången har vi öppet tisdag den 31 oktober – lördag den 4 november!

Välkommen till en vecka fylld av tokiga, vackra och galna cirkusföreställningar samt smarrigt teaterbakat, och ekologiskt, fika i vårt café. Caféet öppnar efter 13-föreställningen.

Alla föreställningar hittar du på vår startsida här på Billetto eller på vår hemsida gycklarna.com/trixteaterfestivalen.

Program:

Tisdag 10:00 - Trix or Treat
Tisdag 13:00 - Trix or Treat
Tisdag 15:00 - Fjärilseffekten

Onsdag 10:00 - Trix or Treat
Onsdag 13:00 - Trix or Treat
Onsdag 15:00 - Fjärilseffekten

Torsdag 10:00 - Fjärilseffekten
Torsdag 13:00 - Cirkus Gaston & Caligari - Tar höjd! gästspel
Torsdag 15:00 - Fjärilseffekten

Fredag 10:00 - Fjärilseffekten
Fredag 13:00 - Cirkus Gaston & Caligari - Tar höjd! gästspel
Fredag 15:00 - Fjärilseffekten

Lördag 10:00 - Fjärilseffekten
Lördag 13:00 - Cirkus Gaston & Caligari - Tar höjd! gästspel
Lördag 15:00 - Fjärilseffekten


Arrangør

”Vi vill helt enkelt göra världen lite bättre en bit i taget med gyckel som verktyg.”

Genom att blanda cirkusdisipliner, humor, rörelse, musikskapande och berättande vill vi hitta en stark scennärvaro och ett kvalitativt uttryck som kommunicerar till hela människan.

Vi tar oss an sociala frågor med kultur som verktyg. Med grundlig research och starka samarbetspartners går vi på djupet i de frågor vi väljer att arbeta med. På så vis blir vi ägare av ämnet och kan delta aktivt och med övertygelse i samhällsdebatten.

Vår historia har gett oss en praktisk syn på kreativitet och kultur som skiljer sig från många andra utövare. Vi frångår gärna utövare-betraktare-perspektivet och fokuserar istället på deltagarkultur. Publiken och artisterna skapar tillsammans rummet för det konstnärliga uttrycket. Vi vill med våra föreställningar och pedagogiska projekt sprida livsglädje och aktivt jobba för ett mångkulturellt, hållbart och roligare samhälle.

Lokale

Trixteatern, Sigurdsgatan 33, 721 30 Västerås

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer