Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Toy Museum - entrébiljett (valfri entrétid)

arrangementet ble avsluttet

Toy Museum - entrébiljett (valfri entrétid)

Fra Gratis

Sted

Flere tidsluker

2 Oktober 2023 - 31 Mai 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Ett besök hos Stockholm Toy Museum är en upplevelse i sig. I det 2 500 kvm stora museet ringlar sig gångarna långt in i berget och skapar en magisk stämning. Vår vision är att erbjuda en mötesplats över generationsgränserna. Här kan mor- och farföräldrar visa sina favoritleksaker från förr samtidigt som barnbarnen leker i vår mini-by, besöker Bamse och dansar till ABBA i discorummet tillsammans med Barbie. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas plats för både lek och lärdom, vilket gör Stockholm Toy Museum till ett populärt utflyktsmål för de som vill ha en rolig barnaktivitet likväl för de som är ute efter lite nostalgi mitt i Stockholm city. NOTERA ATT BILJETTEN GÄLLER FÖR HELA DAGEN OCH DU ÄR VÄLKOMMEN NÄR DU VILL FRÅN KL 10.00

Arrangør

Ett besök hos Stockholm Toy Museum är en upplevelse i sig. I det 2 500 kvm stora museet ringlar sig gångarna långt in i berget och skapar en magisk stämning. Vår vision är att erbjuda en mötesplats över generationsgränserna. Här kan mor- och farföräldrar visa sina favoritleksaker från förr samtidigt som barnbarnen leker i vår mini-by, besöker Bamse och dansar till ABBA i discorummet tillsammans med Barbie. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas plats för både lek och lärdom, vilket gör Stockholm Toy Museum till ett populärt utflyktsmål för de som vill ha en rolig barnaktivitet likväl för de som är ute efter lite nostalgi mitt i Stockholm city.

Lokale

Stockholm Toy Museum, Svensksundsvägen 5, 111 49 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer