Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Tidernas supporterfest

arrangementet ble avsluttet

Tidernas supporterfest

Fra 100,00 SEK

Sted

Dato

24. Mai 2017, 14:00 - 25. Mai 2017, 02:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Det är dags för tidernas supporterfest i Skandinavien!

Onsdagen den 24 maj kommer Manchester United Football Club att spela final i Europa League på svensk mark, när man tar sig an holländska Ajax på Friends Arena.

I samband med detta kommer den officiella supporterklubben Manchester United Supporters Club Scandinavia tillsammans med sin dotterförening Manchester United Swedish Supporters att anordna tidernas supporterträff i Skandinavien! Det kommer att bli ett event ni inte vill missa!

Supporterträffen kommer att äga rum på Restaurang Modis, ett stenkast från Friends Arena. De som har biljetter till finalen kommer enkelt kunna ta sig dit. Har du inte fått tag på någon biljett kan du hänga med oss under hela matchen, vi sänder matchen och garanterar en underbar stämning.

Aktiviteter

På plats kommer det finnas för dagen extra speciella gäster, vi kommer även att gästas av medier i olika former och den skandinaviska redaktionen kommer att ha sina reportrar på plats. Utöver detta har vi även sett till så att Carnegiebryggeriet kommer även att skicka ut en buss med sitt bästa ölutbud. Det kommer även att anordnas tävlingar med fina priser, såsom resor till Manchester med supporterklubben.

Medlemmar i MUSCS kommer självklart att ha lite extra roligt på kalaset, så se till att bli medlem idag!

ALL INFORMATION OM EVENTET HITTAR DU PÅ MUSS.SE

Medlemslotteri

Alla personer som kan uppvisa medlemskap i entrén får en lott till ett lotteri där det kommer att finnas fina priser, som en resa. Personer som blir medlemmar genom detta förköp får även delta i lotteriet.

Medlemskap i MUSCS

För att delta i vissa tävlingar behöver du vara medlem i Manchester United Supporters Club Scandinavia. Är du inte medlem sedan tidigare så har vi ett erbjudande att bli digital medlem i ett år för endast 100 kr (ord. 199 NOK).

Buffé

Restaurang Modis erbjuder denna dag även en hamburgerbuffé som serveras kl 16-20, för endast 129 kr per person. Förbeställning krävs.

Om MUSCS och Muss

Manchester United Supporters Club Scandinavia är en officiell supporterklubb till Manchester United som bildades 1981 i Norge. Supporterklubben är den största utanför Storbritanniens gränser, med över 42 000 medlemmar i Sverige, Norge och Danmark! Varje match anordnas resor med de 500 säsongsbiljetterna supporterklubben innehar. Utöver det har man sitt eget supportermagasin Unitedsupporteren samt en redaktion i världsklass.

Manchester United Swedish Supporters är en del av MUSCS och bildades 2003 för att bevaka de svenska medlemmarnas intressen.

OBS!

Notera att detta är ett supporterevent för Manchester United FC. Vi kommer att neka personer som inte är på plats för att heja fram United, för stämningens skull.

Lokale

Restaurang Modis, Evenemangsgatan 11, 169 56 Solna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer